Jezu co Wy dzisiaj wszystkie??

ruje macie czy jak ?;-)
Doczytalam cos o kremach wyszczuplajacych...ja tez sobie zakupilam z yves rocher o ten
Żel SOS detoks i do tego pilling...ja jestem ich stala klientka,i jak maja dla mnie fajne promocje to korzystam. Jeszcze nie wiem jak tez zel dziala,jak sie dowiem to napisze .
Mi sie schudlo tez,nawet ta znajoma u ktorej bylam zauwazyla,ale szczerze to nie wiem jakim cudem

chyba dzieki keceniu kolkiem ,no i caly miesiac lykalam te tabl. z polski green slim z wyciagiem z zielonej herbaty i kawy.61,5 mi waga pokazuje...wiec bardzo powoli ale w koncu cos spadlo,bo tak to caly czas bylo 63,5-62,5 .Wiem ,ze kilo to tyle co nic ale widze po biodrach i po tali,ze troche mnie ubylo.
Gaja a to,ze Ty tak malo jesz (najmniej z nas)i tykle cwiczysz (najwiecej) to az dziwne ,ze waga ci nie leci

a zreszta osiagnelas juz prawie swoj cel

wiec o co chodzi??;-) a biegac to Ty chcesz na biezni? takiej stojacej? gdzie ja tam za oknem masz? bo nie rozumiem.
Pozniej Was nadrobie,teraz musze spadac.
Acha!!
Mateuszkowa bogata ta twoja rodzina ;-)

jak takie sumy na chrzciny to jakie na komunie??

my tez jestesmy razem chrzestnymi i dalismy 500 zl. Przeciez to tylko chrzciny... na komunie to normalne,ze bedzie wiecej,bo dziecko sobie wtedy cos kupi ale chrzciny?? nie wiem,moze inaczej mysle...napewno inaczej mysle