reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa mi się sprawdziło :)) ;))
A nie mów mi tu o słodkościach :D ;P ja czekam na bułki i dzisiaj na obiad zrobię sobie jednego hamburgera... Z złych rzeczy to będzie jedna bułka a tak to dam mięso mielone z indyka pieczone bez tłuszczu do tego pomidor cebula sałata i sos czosnkowy z jogurtu naturalnego ;))
Może być? :>

Editek ja uważam że dziecko na komunie powinno dostać rower i zegarek ewentualnie dziewczynka łańcuszek albo kolczyki i tyle ;) a reszte kase. Ja tak będe chciała i wtedy zrobie remont pokoju dzieci ;))
A jeszcze mi powiedzcie komunie się robi jedno dniową czy dwudniową? Co myślicie o piciu alkoholu na komuni ? ;)

reklama
znowu się zedytowałam w poście wyżej..

wysłałam Ala ta tabelke męzowi kiedy co i jak hahahahaha, a taki domowy hamburger wg mnie bardzo fajny :-) ja zjem pomidorówke albo nic
Komunia 1 dniowa bez alkoholowa !!! koniecznie !! ja sie tego trzymam !!!! tak samo chrzciny bez alkoholu !!!! dało się ? dało! jakby nie było fajnie to by nie siedzieli do 22 .00 prawie..

A właśnie zegarek mój dostał i to był jedyny prezent oprocz kasy:-)Czyli wszystko w normie heh
U nas alkoholu nie było nawet podpisywaliśmy takie oświadczenie do kościoła,że nie będzie alkoholu.
No i jeden dzień robiliśmy w restauracji i calośc skończyła się gdzieś koło 17 godz.
o hamburger mniaaam jutro sobie cos takiego zrobię:-D ale mam smaka :wściekła/y:;-)

U nas chrzciny i komunia bez alkoholu;-) Jeśli już to po lampce wina do obiadu i koniec! To jest święto dziecka a nie imprezka dla rodziców i dziecko doskonale będzie pamiętać czy ktoś sie nie nabombał - ja swoja pamiętam jak schlali się prawie wszystkie chłopy, nie było to fajne:no: No ale kiedyś to prawie wszystkie komunie w domu suto zakrapiane były:baffled:

Editek nasza komunia też cos po 17 sie skończyła, jeszcze na wesołe miasteczko poszliśmy bo naprzeciw sali sie rozłożyło:-p

to samo u mnie, wódeczka musiała być !!:no::no::no:
nam sie to nie podoba, to święto dziecka a nie libacje hahaha

No i tak powinno być a moja mama mi wczoraj mówi "Bo Wy będziecie musieli zrobić dwudniową komunie bo puszczacie dwoje dzieci do komunii" sobie tak pomyślałam to komunia mnie będzie kosztować tyle co wesele ;/ mowie o nie nie. Ja robie jeden dzień bez alkoholu. Komu się nie podoba to trudno :p :D
A jeszcze co do alkoholu to u nas nawet na urodzinach dzieci nie ma alkoholu. W sumie na moich też nie ;P bo my należymy do tych niepijących a najbardziej mój mąż. On wogole nie pije, nic a nic. NIGDY. :D

.....
Edit. U mnie na mojej komunii nie było wogole alkoholu :)

Dobra dziewczyny spadam do tego rossmana zobaczę czy u nas jest ta tołpa:-)
Do później i miłego dnia:-)

Miłęgo dnia ;*

Czy to znaczy że teraz sobie wszystkie pojdziecie i ja też mam iść wreszcie coś robić? Hmm ...

reklama
Do góry