Witam Was:-)
I znowu miałam kupę czytania ;-) ale spoko wszystko nadrobiłam i mogę spokojnie popisać.
Byłam w tym rossmannie wczoraj ale u nas nie ma tej tołpy co Kropeczka pokazała na allegro tylko jakiś innny
ale on był antycellulitowy tylko i go nie kupiłam, ale za to wzięłam sobie wyszczuplająco-antycellulitowy z eveline 4D czy coś jak mi się skonczy to sobie kupię tą tołpę z sieci.
A co do snów to mi się wczoraj własnie sniło,że umówiłam się z kimś na randkę a mój mówi do mnie to idź zabaw się też ci się coś od życia należy

spoko heh
Alusia butki fajne nawet mój typ tylko jakby obcas byl o połowę niższy bo za tym moim małym oszołomem biegac to nie dało by rady heh
Gaja a może ty masz zastój wagi bo tak chyba jest że waga spada spada a potem stoi w miejscu i do jakimś czasie znowu zaczyna spadać. Aj zamotalam troche ale mam nadzieję, ze zrozumiesz o c mi chodzi. A co do tego kompostu z pokrzyw to ciotka mojego zrobiła tydzień temu i zapach masakra, ale na drugi dzień już nie było czuć a mówi,że rośliny piękne po tym.
Toxi no niezły typ z tego twojego bylego współczuję kochana:*
Kropeczka a to zumbowanie co wrzuciłaś dla Alusi to ty masz jakieś dłuższe czy poprostu puszczasz sobie od nowa za każdym razem jak się skończy?
Mateuszkowa fajnie,że chudniesz bo jak ja bym miala taką samą dietę to i 10kg na plusie heh
Dajcie jakiś przepis na ten nieszczęsny szpinak tzn. szpinak mam tylko z czym to się je?

Ide poszukam na kompie jakies zdjęcie to się Wam w końcu pokaże