reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorotko, nie był na czarno, legalnie pracował, miał meldunek wszystko. Ja mam dwa obywatelstwa Polskie i Niemieckie, bo moja mama miała polskie a mój tata niemieckie, i się tu urodziłam do tego, no i Maksio też tak ma. Jest spalony w Niemczech już po tym wszystkim. W ogóle, i w Polsce ma przechlapane, i teraz tu, ja nie wiem gdzie ten czubek wyląduje. Takiego aktora to ja w życiu nie znałam.. *_* A mnie jego była dziewczyna ostrzegała, a ja głupia mu wierzyłam ślepo..

Zjadłam gołąbka troche ziemniaków, pomidora, czuje sie pełna. Dwie kawy, woda, potem idę pobiegać, muszę trochę rozładować się w jkiś sposób, więc wybieram bieganie. : D I trochę ćwiczeń siłowych porobie potem, jakiś zestaw muszę sobie sama wymyśleć, bo na fitappy.com, jakbym chciała ćwiczyć wszystko to co chce sobie wyrobić to z 1,5 godziny by mi to zajęło a nie wszystko jestem w stanie zrobić. Taka kozara to ze mnie jeszcze nie jest. :-D
I w ogóle, Maksio mi dziś pierwszy raz sztywno usiadł, bez lądowania w żadną strone i sobie przy kanapie stanął na nóżkacz i przysiady trenował. haha : D

reklama
Mateuszkowa nie denerwuj się :) a to Twoj mały ma duzo siły jak rozwalił łóżeczko albo łóżeczko było beznadziene ;/ ;/
A jak ręka?

A ja chce zjesć coś na obiad z truskawkami ale nie wiem co ? Macie jakieś pomysły?

Hej...dopiero Was doczytalam :sorry2:

Gaja Ty chodzisz spac o 20? :szok: a ja gdzes tak 23-24 :sorry2: i ostatnio jestem zmeczona,cos za malo snu mam...do tego jeszcze sie budze w nocy a to Maja mnie obudzi albo M swoim chrapaniem...
Editek jestes Edyta? tak jak Edysiek?? bardzo ladnie wygladasz na zdjeciach,masz masywne uda,ale przy szczuplej talii to nie wyglada wcale zle ;-) taka klepsydra :tak: sexi...

Ja szpinak jem z jajecznica ;-) kupuje taki gotowy mrozony w smietanie juz... i tak sam na talerzu jako dodatek np. do sadzonego i ziemniakow wyglada troche jak :eek: wiecie...i mojemu M sie ten widok nie podoba.

Ten moj zel z yves rocher co Wam wczoraj linka zapodalam jest swietny...skora jest po nim od razu jedrna,gladka jak pupa niemowlecia i jakas taka napieta :szok: bede go uzywac tylko na brzuch,uda i posladki bo to tubka 165 ml. tylko ale wydajny bo to zel.Jezszce mam pilling z tej samej serii wiec dzisiaj bede sie pilingowac ;-) i paznokcie wieczorem malowac-na czerwono a potem meza dopadne ;-) wczoraj bylo dzisiaj tez bedzie :-D

Toxi z kim Tys sie zadala ?:sorry2: bidulko Ty ...:-* ten czlowiek ma problem ze soba,powinien pojsc na jakas terapie ,bo nigdy sobie zycia nie ulozy. Ale to juz nie Twoj problem...tak jak piszesz,masz Maksia i cale zycie przed soba :*

Mateuszkowa to niezle Twoj musi wyskakiwac w tym lozeczku,ze je rozwalil :-D silne i zywe dziecko masz ;-)
A reka... poszczypie i przestanie...za duzo o seksie myslisz:-D pewnie sie parzac tez o nim myslalas ;-) nimfomanko :-*

edit.
Alusia Ty tylko wszystkich uspokajasz ;) chyba jestes bardzo spokojna i zrownowazona osobka,co??

Ostatnia edycja:
makaron z truskawkami albo ryż...o matko, a u nas truskawki na 17 zł kg , więc ja poczekam.. :cool: ręka boli strasznie ale przyzwyczajałm się pomału do bólu , jeszcze polało się na i pod obrączke i pierścionek i tam mam masakre :dry::dry::dry::dry:

Aga podziwiam Cię, że sobie tak z tym radzisz, jestes bardzo silna i mądra :* ja bym się chyba załamała..

edit: Jolu kurka nie o seksie własnie, chciałam przemieszać bo sie zlepiły i tak jakoś przycisnełam łyżką w garnku że siup cały na cała dłoń :/:/

Ala łóżeczko było stabilne, ale fakt chyba na dole w desce - ten dłuższy bok - był jakby peknięty, a ta bestia mała ma siłe, jak wozek potrafi podnieść za rączke jak na kolanach siedzi :eek: i trzyma, łapska ma duże i silne wkońcu facet :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jolitk@ mówisz że fajny jest ten żel? To może też sobie go kupie kurcze :p za dużo tego wszystkiego :p :(
Ja też od 20 jestem już w łóżku a zasypiam kolo 23 ;))

Mateuszkowa truskawki kupiła moja teściowa a Olek ma uczulenie więc nie moge mu ich dać... zjem ja troche potem reszte Jaś jak Olek bedzie spał.

A ryż i makaron :p nie chce mi się gotować :D :D

Alusia, ja bym brązowy ryż ugotowała sobie, albo ciemny makaron, pokroiła truskawki w kostke, łyżke miodu na patelnie, truskawki, podsmażyć tak, żeby sok troche puściły, na ryż, łyżka jogurtu naturalnego, listek mięty. Ale mi się to z wakacjami kojarzy. :-D Aż zgłodniałam.

Jola, ja nie wiem, ale był tak wybornym aktorem, że szok, tyle czasu kłamał i tyle rzeczy ukrywał, że to się w głowie nie mieści. Nie życzę mu źle, bo jakby nie było jest ojcem Maksia, ale nie jest mi go ani żal, ani nic. Co ja tam się będę przejmować.. :blink: Ja szpinak uwielbiam. Najbardziej z kawałkami z piersi z kurczaka.

Dorotko, ja wcale silna nie jestem. Gdyby nie Maksio dawno bym się załamała, ale jak tu się załamywać skoro codziennie tyle pięknych uśmiechów dostaje? :-D

Zaraz będę piekła chleb z tatą. :-D

Ala to koktajl zrób albo ciasto :p Ty tych zeli zaraz będziesz mięc z każdego rodzaju hahaha ;-))) też tak miałam i lubie tak, ale staram się akurat te po kolei wykorzystywać :p

a ja chodze spać ok 22-23 ;-) ale czasem wykapie sie już po 19 :-D

edit: Aga jesteś, jesteś, nie jedna by sie załamała mając dziecko, ryczała by po kątach i nie wiedziałabny co z soba zrobić, dobrze, że tak szybko sobie to poukładałaś :-)

a ja znowu kakao wypiłam:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zrobiłam sobie koktajl z łyżeczką słodzika bo okropnie kwaśne były truskawki i to ostatni moj posiłek ;)

Toxi te nie jedzenie po 16 daje naprawdę dużo? :> Schudnę przez to ? ;)

Do góry