reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
:confused2: dzień dobry, co tu się wyprawia? :-D:-) od rana szaleję na ogrodzie, zrywałam z mamą czarne porzeczki :-D chyba zrobimy z nich jakiś dżemor, coś się wymyśli :-D Buziaki
milosc40.gif

Trzeba zorganizować spotkanie "kółka"!
Gaje podlać winem (wódki nie lubi) albo bacardi, siebie też, potem zaprezentujemy po kolei wszystkie swoje niedoskonałości i kompleksy. Może wyleczy się ze swoich, bo myśli, że tylko jej wisi, jej udo ma pomarańczowy kolor, jej cycek mały i nie stoi pod samą brodą, jej biodra szerokie, uda za pulchne itp.:-D:-D:-D ja Ci nawet Gaja pokażę, że w pewnym miejscu wolałabym mieć 2 pieprzyki a nie 4! :-p tak samo się przejmuję swoim brzuchem jak tymi pieprzykami...:-D
Mnie mój chłop wyleczył z kompleksów, który jak sam mówi, z niejednego pieca jadł (wolę nie wiedzieć z ilu...) i nie ma idealnych kobiet!
Dorota... właśnie jem świeży chleb z masłem :tak:

hahahahaha faktycznie to kółko wzajemnej..adrocaji hehehe ;-) gospodyń wiejskich ;-) od razu mi lepiej :D

Ala dzięeeeeeeeeeeki za wątek :****

Butterfly witaj

Edytko może kawka ? :D

edit:
Iza i do czego zmierzasZ? że mam iśc i kupić i świeży chleb i maslo ? hehehehehe ;-):rofl2:dla mnie to jeszcze nie zbrodnia hehehe no chyba, że z 6 kromek jak ja ostatnio ..:baffled:

Zjadłaś 6 kromek? :szok: a gdzież Ci się to zmieściło...?
czy są już jakieś propozycje stylizacji na jutro ułożone?
Jolek?
Editek pewnie wakacjuje się.
Aga?
Idę z Bartusiem na spacer i na plac zabaw posłuchać, o czym u mnie gadają...;)))

te 6 kromek było jak...jak 2 kostki czekolady..mogłam zjeść jeszcze ze 3 :eek: muszę nauczyć się jeść wolniej..a nie połykać jak jakis zwierz... co do stroju kompletnie nie wiem i nie mam sie w co ubrać nie mam żadnego pomysłu, czy zalozyc jeansy i coś do tego ale co ? nie mam żadnej opcji .. nie wiem też czy zdąże cos kupić raczej wątpie, zwłaszcza, że pada co chwile więc chyba tyłka z domu nie rusze :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: a przecież mój niedoszły obiekt musi się chociaż troche zaślinić..

reklama
:-) a mój kochany G, ma w pracy mysz i razem z kumplami postanowili zrobić koleżance która z nimi pracuje numer bo się ich boi jak ognia, a że mój inteligent zostaje do 18 to zrobił sztuczną mysz haha :D z jakiegoś materiału ... fajnie mu wyszła haha, bo aż poprosiłam żeby mi wysłał jej zdjęcie -> oto i ona Zobacz załącznik 478786

Do góry