reklama
Edysiek
odkrywca
aha
a bo ja Was tak jednym okiem podczytuję ;-)

A
Alusia8989
Gość
:* 

butterfly21
hope & love

J
JaiKropeczka
Gość
Trzeba zorganizować spotkanie "kółka"!
Gaje podlać winem (wódki nie lubi) albo bacardi, siebie też, potem zaprezentujemy po kolei wszystkie swoje niedoskonałości i kompleksy. Może wyleczy się ze swoich, bo myśli, że tylko jej wisi, jej udo ma pomarańczowy kolor, jej cycek mały i nie stoi pod samą brodą, jej biodra szerokie, uda za pulchne itp.

ja Ci nawet Gaja pokażę, że w pewnym miejscu wolałabym mieć 2 pieprzyki a nie 4!
tak samo się przejmuję swoim brzuchem jak tymi pieprzykami...
Mnie mój chłop wyleczył z kompleksów, który jak sam mówi, z niejednego pieca jadł (wolę nie wiedzieć z ilu...) i nie ma idealnych kobiet!
Dorota... właśnie jem świeży chleb z masłem
Gaje podlać winem (wódki nie lubi) albo bacardi, siebie też, potem zaprezentujemy po kolei wszystkie swoje niedoskonałości i kompleksy. Może wyleczy się ze swoich, bo myśli, że tylko jej wisi, jej udo ma pomarańczowy kolor, jej cycek mały i nie stoi pod samą brodą, jej biodra szerokie, uda za pulchne itp.

Mnie mój chłop wyleczył z kompleksów, który jak sam mówi, z niejednego pieca jadł (wolę nie wiedzieć z ilu...) i nie ma idealnych kobiet!
Dorota... właśnie jem świeży chleb z masłem

M
Mateuszkowa
Gość
hahahahaha faktycznie to kółko wzajemnej..adrocaji hehehe ;-) gospodyń wiejskich ;-) od razu mi lepiej 
Ala dzięeeeeeeeeeeki za wątek :****
Butterfly witaj
Edytko może kawka ?
edit:
Iza i do czego zmierzasZ? że mam iśc i kupić i świeży chleb i maslo ? hehehehehe ;-)
dla mnie to jeszcze nie zbrodnia hehehe no chyba, że z 6 kromek jak ja ostatnio ..
Ala dzięeeeeeeeeeeki za wątek :****
Butterfly witaj
Edytko może kawka ?
edit:
Iza i do czego zmierzasZ? że mam iśc i kupić i świeży chleb i maslo ? hehehehehe ;-)

J
JaiKropeczka
Gość
Zjadłaś 6 kromek?
a gdzież Ci się to zmieściło...?
czy są już jakieś propozycje stylizacji na jutro ułożone?
Jolek?
Editek pewnie wakacjuje się.
Aga?
Idę z Bartusiem na spacer i na plac zabaw posłuchać, o czym u mnie gadają...
))

czy są już jakieś propozycje stylizacji na jutro ułożone?
Jolek?
Editek pewnie wakacjuje się.
Aga?
Idę z Bartusiem na spacer i na plac zabaw posłuchać, o czym u mnie gadają...
M
Mateuszkowa
Gość
te 6 kromek było jak...jak 2 kostki czekolady..mogłam zjeść jeszcze ze 3
muszę nauczyć się jeść wolniej..a nie połykać jak jakis zwierz... co do stroju kompletnie nie wiem i nie mam sie w co ubrać nie mam żadnego pomysłu, czy zalozyc jeansy i coś do tego ale co ? nie mam żadnej opcji .. nie wiem też czy zdąże cos kupić raczej wątpie, zwłaszcza, że pada co chwile więc chyba tyłka z domu nie rusze 

a przecież mój niedoszły obiekt musi się chociaż troche zaślinić..

reklama
butterfly21
hope & love
:-) a mój kochany G, ma w pracy mysz i razem z kumplami postanowili zrobić koleżance która z nimi pracuje numer bo się ich boi jak ognia, a że mój inteligent zostaje do 18 to zrobił sztuczną mysz haha
z jakiegoś materiału ... fajnie mu wyszła haha, bo aż poprosiłam żeby mi wysłał jej zdjęcie -> oto i ona Zobacz załącznik 478786
Podziel się: