Ala a dlaczego mamy cię tu zakrakać, to twoje życie i twoje wybory a czy słuszne? To tylko czas pokaże
Ja dywan może z 4 razy prałam mam ten odkurzacz piorący ale on chyba się sprawdza na nowych dywanach stosowany raz w tygodniu bo na moim zaplamionym i zdeptanym to już nie
Ale co tam jeszcze z 2 lata pobędzie póki Maks chodzi i syfi a później po prostu kupie nowy haha
A ja poszłam kupić Miłoszowi ksiązki - wszystkich nie było ale i tak ponad 300 zł zostawiłam
Dobrze, że on ma taki charakter że nie chce ani nowego plecaka ani piórnika, plecak miał rok temu kupiony to tylko wypiore bo wyglada super a piórnik czwarty rok nosic bedzie i nie widzi potrzeby aby wymieniać. A dziewczynki? Dwa razy w roku piórnik i plecak do wymiany - tak przynajmniej mojej koleżanki córka ma, i niby plecak się podarł a piórnik rozwalił w zamku, czasem to mi sie wydaje , że dziewczyny to specjalnie zrobią aby tylko nowe dostać
No Olka może sobie wybic z głowy, Dostanie piórnik raz na dwa lata
a jak bedzie w dobrym stanie to dopiero do 4 klasy

Ja dywan może z 4 razy prałam mam ten odkurzacz piorący ale on chyba się sprawdza na nowych dywanach stosowany raz w tygodniu bo na moim zaplamionym i zdeptanym to już nie

A ja poszłam kupić Miłoszowi ksiązki - wszystkich nie było ale i tak ponad 300 zł zostawiłam