reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

jestem..
byłam u rodziców i zjadłam talerz leczo ( lecza? ) i popiłam koktajlem z borówek na bazie maślanki...o masakra..co mnie podkusiło, żeby to w takiej kolejności i zeby w ogóle w jedno popołudnie..

miałam nie robić weidera bo tak mi sie nie chceeeeeee, nie mam motywacji nic a nic, ale dostałam podróbki milkiwaya a ja uwielbiam je ( jedne i drugie ) i zjadłam już dwie malizny moje czekoladowe..

mam nadzieje, że Mati nie będzie wybrzydzal, chociaż ja mam swoje smaki i doskonale to rozumiem, chodzi o to raczej, żeby jadł cokolwiek a nie zył tylko kanapkami w hurtowych ilościach zagryzanych o 22 jak mój brat w dzieciństwie

EDysiek fajnie, będziecie sami zawsze to inaczej :D jeszcze Angele gdzieś sprzedac na pare dni i będzie jak za czasów młodości ( chociaż my wszystkie nadal młode :-D:-D )

reklama
Alusia ćwicz ile wlezie to waga będzie spadać :tak:

U nas z dnia na dzień coraz chłodniej, dzisiaj było może 24 stopnie, ale chociaż mogłam do ogródka iść bo w ten gorąc to nie dało rady. Moje dziecko jednak i tak jeszcze kąpało się w basenie. Ciekawe do ilu musi się ochłodzić, żeby jej się odechciało :baffled:

Czesc...

Kropeczke wsalo..toxi to juz calkiem

Dzwonilam wlasnie do Agnieszki(siostra mojego meza) siedza sobie nad jeziorkiem slonce swieci,piekna pogoda a ja patrze za okno -LEJE :angry: boze jak ja sie ciesze,ze jade do tej polski,bo niemiecka pogoda jest N I E P O R O Z U M I E N I E M :no::no::no:

Dorota dobry sposob masz na nerwy :-D ale wiem,ze to naprawde dziala :tak:
Alusia cwicz cwicz,na dobre Ci wyjdzie ;-)

Moja paskuda to ma takie jazdy z jedzeniem,ze szkoda slow :-( raz je,raz nie je...dzisiaj np. w ciezkim szoku bylam bo jadla ze mna kotleta :szok: ona i miesko?? toc to cud! zadziwia mnie to moje dziecko z dnia na dzien coraz bardziej...i nie tylko o jedzenie chodzi ;-) pierwsze moje dziecko wiec wszystko dla mnie nowe 3-latki sa slodkie ;)

Edyta a co tesciowa bedzie robic w Niemczech jesli mozna wiedziec?
Ja tez wymoczylam sobie dzisiaj...nogi :-p pozbylam sie zgrubialego naskorka. Jade nad morze,musze miec wypielegnowane stopki ;-)
Ja jedyna ksiazke jaka przeczytalam a potem obejrzalam film to byl 'zmierzch':-p Tzn. przeczytalam duzo ksiazek w swoim zyciu ale tylko po tej jednej zobaczylam film.

Jolit teściowa Edysiek chmury deszczowe będzie u Was przeganiać ;-)

Jolit nie chcę Cię dołować ale zapowiadają pogorszenie pogody u nas :( a kiedy ty przyjeżdżasz??

Mateuszkowa to kibelek dziś Twój :-)

Alusia gratuluję samozaparcia:) Jestem ciekawa wyniku:)

Mateuszkowa bierz chłopa do łóżka i to spalisz :-):-) a co do Twojego brata to chudy jest? Jeśli tak to spoko :-D:-D ważne że coś jadł :-):-).
A Ty tych batonów nie jedz bo musisz być piękna i szczupła na wczasach :-D:-D.

Edysiek a u nas dalej upał ... Niby rano i wieczorem jest chłodniej ale w południe dalej duchota i 30 stopni... A Angela się tak hartuje !! :-D:-D.

Jolitk@ tylko co byś nie przywiozła tej brzydkiej pogody nam do Polski :-D:-D a dla mnie 3 latki też są słodkie tylko za dużo gadają heh :-):-) mój Jasio to dosłownie chce mnie zagadać na śmierć czasami :-D:-D

Jolek hehe ;) dobrze by bylo :-D my wyjezdzamy we czwartek...i nie mow,ze gorsze? ja tam nie mam nic przeciwko jak popada dzien albo temperatura bedzie nizsza bo u mnie pada non stop :/ i jest zimno...jak na ta pore.

Ala moja tez gada tyle,ze czasami na moje -co? to ona juz glowe spuszcza a mi glupio :( ale moja tez mowi niewyraznie i nie wiem...ale chyba bede musiala sie z nia do logopedy wybrac.

Ide na seks :-p;-)

edit.
Ala widac,ze wrocilas do meza...same usmiechniete buzki w Twoim poscie ...i chyba tez po dobrym seksie tak promieniejesz :-p;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
coś ostatnio nie mam na nic sił, jestem jak śnięta ryba i nie wiem co się dzieje. Dziś wstałam ledwo ledwo, głowę mam ciężką a spałam 9 godzin więc powinnam czuć się wyśmienicie:dry: Pożarta przez komary jestem, całe nogi normalnie z 20 tych franc mnie pokąsało:angry: Ale raid elektryczny już kupiłam, nie ma bata :tak:

No dobra idę kawę wypić bo padnę;-)

Do góry