A
Alusia8989
Gość
Dzień dobry Laski :* :*
Niby wsio ok ale powiem Wam że ostatnio mam wszystkiego serdecznie dość...
Dzieci zrobiły się tak nieznośne że czasami już nie daje rady 
non stop czegoś chcą i wieczny ryk w domu a moja cierpliwość się skończyła... Dzisiaj od rana chyba juz 3 razy płakałam bo taka jestem zła 
.
Gaja współczuje pogryzienia przez komary ... masakra. Nie zadrapałaś się jeszcze? A co do wstawania to ja ostatnio też nie moge się zwlec z łóżka :-( dzieci w nocy budzą się po 3/4 razy więc w sumie wychodzi ok 7 razy w nocy gdzie musze wstać
i rano nie mam siły nawet oczu podnieść. A co do urlopu za rok to zgadzam się ale bez chłopów i bez dzieci idziemy na to piwo
ja z Mateuszkową w tym roku może się spotkamy? Mamy do siebie 60 km ale może gdzieś w połowie 
. A śniadanówka fajna ja też będe musiala Jasio kupić bo do przedszkola mu nosić podwieczorek :-) ale w Auchanie widziałam jakieś tam bajowe to wystarczy 
Editek sporawo do zapłaty... A metody oduczania picia mleka własnie wygląają tak że musze wstawać po 7 razy bo oni coś chcą a ja nie daje im nic więc pol godziny marudzą
a chłopaków fajnych masz no i owszem szkoda że na żanym zdjęciu nie widzimy Ciebie ;-)
Edysiek nie przemęczaj się w tej pracy Kochana ;*
Kropeczko to macie dwa mieszkania? Często Wam się zdaża że robie sobie takie przerwy?
ale w sumie fajny pomysł heh
ja do rodziców będe uciekać w razie czego
a co do nic nie jedzenia to potem może nie bedzie tak źle i może nie bedzie Cię tak ciągło do produktów magnezowych :-) .
Mateuszkowa ja jestem
a co do spotkania to może nam się uda w wakacje
spoko ja jestem gaduła to Cię zagadam i nie będzie problemu 
a jedzenie batoników pewnie wyjdzie Ci na dobre i pewnie bedziesz miała z pol kg mniej 

Niby wsio ok ale powiem Wam że ostatnio mam wszystkiego serdecznie dość...

Gaja współczuje pogryzienia przez komary ... masakra. Nie zadrapałaś się jeszcze? A co do wstawania to ja ostatnio też nie moge się zwlec z łóżka :-( dzieci w nocy budzą się po 3/4 razy więc w sumie wychodzi ok 7 razy w nocy gdzie musze wstać

Editek sporawo do zapłaty... A metody oduczania picia mleka własnie wygląają tak że musze wstawać po 7 razy bo oni coś chcą a ja nie daje im nic więc pol godziny marudzą

Edysiek nie przemęczaj się w tej pracy Kochana ;*
Kropeczko to macie dwa mieszkania? Często Wam się zdaża że robie sobie takie przerwy?

Mateuszkowa ja jestem