Jolek ja ćwicze 1 raz dziennie, jak mały juz usypia, domyslasz sie jak później wyglądam ? dobrze, że póki co mogę o własnych siłach dojść pod prysznic

: P co do wielorybów, to kochana chodzi o to, że te puszyste panie nie maja za grosz przyzwoitości, bo to jest obrzydliwe i tyle! bo wg mnie pulchna osoba w krótkich gatkach i bluzce na ramiączkach jest OK, w stroju kąpielowym jest OK, ale jak wkłada striny , które wystają ponad miniówe i stanik świecący jara po oczach to mi sie słabo robi! więc... kładź się na piaseczku :*
Jola podziwiam za robienie zestawów, ja tam pakuje to w czym chodze i tyle

no i zostawiam coś w domu, żebym miała zanim mi sie tamto popierze

co do szczupłości to tak czytam i to raz Ty masz mądre przemyslenia, raz Edyta, raz Gaja no i tak doszłam do wniosku, że może wreszcie jak teraz napiszę, że zrobie tak to tak zrobie

a nie, że za chwile znowu zmienię zdanie.. tak samo z żarciem, wiem, że nie mogę, pisze, że nie moge a żre..gdzie logika? nie wiem, więc sobie musze odpuścic troche.. a co do sauny to ja bym nigdy z gołym doopskiem nie paradowała, nawet jak miałabym kształty nie wiadomo jakie sexi!! to takie..hmm.. poniżające dla mnie w sensie, że potrzebuje żeby jakieś dziady się popodniecały na moj widok

- bo u nas to takie dziadki cześciej w saunie spotkać niż przystojnych chłopaków a jak juz są to tacy..metroseksualni..
EDitek błagam nie cykaj fotki hehehehehehe to może doszczętnie zniszczyc Twoją komórkę! ;-)
Ala mnie by obrzydziło jakby miała robić zdj takim wielorybicą

jak chcesz motywacje, to zajrzyj do wątku z wymiarami i zobacz ile ważyłaś a ile ważysz :-) uda Ci się :*