reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej laski :sorry:
dziś byliśmy na amatorskiej sesji zdj w roli głównej :-D:-D:-D koleżanka z pracy męża wraz z mężem :-D cykneli nam chyba z 500 zdj :-D zobaczymy co z tego wyjdzie i czy coś się nada :-D:-D:-D

u mnie dziś niedietowo bo zjadłam "chińczyka" no i w sumie tyle :cool: zaraz arbuza jakiegoś może, a wczoraj tylko bób i kawa na obiad :-D może waga mi to wynagrodzi, może nie.. dalej czekam na @ kurka no, mam nadzieje, że w sierpniu nie wypadnie akurat na wyjazd :crazy::crazy:

Ala na oku jest nissan x-trail, ale zobaczymy jak będzie.. musimy sporo dobrać kasy :/ ale z drugiej strony ... no, zobaczymy bo nasz ford to tu ma rdze, tam coś trzeba zrobić, więc zaraz to nie sprzedamy go tak jakbyśmy chcieli :confused2: co do stracenia wagi..hmm..myśle, że do 10.08 napewno zrzucisz!!!!!!! a czemu do 10? bo jak sie nie uda to masz jeszcze gratis 10 dni!:-D super z wagą!!! :****

Jolek no babcia jest " w deche" nie powiem, a Ty na którym jestes dniu weidera? bo robisz, tak ? ja na 12 bo opuściłam przedwczoraj jeden :(

Gaja bo Ty te agrafki za często i za mocno molestujesz chyba hihihih ;D ja nie wiem jak to można złamać.. :sorry::sorry: może inaczej zginaj ? tzn odwrotnie ?

Butterfly
ale narzekasz na siostrzenice :p :p hehehe

reklama
Wróciłam i melduję że żyję ;-)
Fajnie było, a dzisiaj najlepiej i nawet do domu się wracać nie chciało, ale jutro do pracy więc trzeba było.
Na razie Was nie doczytałam i nie wiem co kto :sorry2:

Mateuszkowa wstyd się przyznać le ja się nie trzymam tego grafiku:zawstydzona/y: Ćwiczę i co kilka dni dodaję ilość powtórzeń :)

Edysiek
super,że weekend udany. Wszystko co dobre szybko się kończy:(

Motylku
do czwartku czas szybko zleci :):)

Gaja muszę oblukać u nas jakiś sklep sportowy albo do Reala podjechać.

Ubrałam dziś na spacer pas pod spodnie z nadzieją,że w tym upale wytopię trochę tłuszczyku...doopa blada z tego wyszła bo wcale ciepło na dworze nie było:/
Zmykam spać bo oczyska mi lecą. Proszę z rana nie pisać dużo :rofl2:

Dzień dobry

:-D:-D czy ja się kiedyś wyśpię? :wściekła/y::wściekła/y: Jaś się budzi w nocy po 5/6 razy :wściekła/y::wściekła/y: a do tego od rana coś ode mnie chce... zwariujeeeee !!

Mateuszkowa no to potem efekty sesji nam pokażesz coo?? :-D:-D a co do wagi to no do 20 niech bedzie teraz :-):-) mam nadzieje ze 6kg spadnie wtedy napewno będe się lepiej czuła :-):-) a co do Twojego jedzenia to nie za mało? :*

Edysiek super że wróciłaś :* i dobrze że weekend udany :-).

Jolek u nas dzisiaj od rana znowu upał wrrr.. mam go dość ale w sumie dobrze bo jeszcze pranie zrobie i wywieszę nad dwór :-)

Heloł:-)
U mnie upału ciąg dalszy oszaleć idzie normlanie:crazy:, wrócilismy wczoraj z nad jeziorka, ale byłam tak padnieta że masakra. W sobotę rano dostałam @ :crazy: i dwa dni przesiedziałam na brzegu bo z taaaaką ogromną podpaską to nawet chodzić się nie dało, a leje się ze mnie jak z wiadra niewiem chyba przez ten upał a w dodatku nic nie mogę przełknąć. Odezwę się jak młodego uspię a teraz zmykam wieszać pranie robić natepne i sprzątnąć co nie co.
:-)

Hej :D

na śniadanie niestety 2 bułki pszenne! :/ :/ no ale mąż poszedł do piekarni rano ..

Edytko wdrożyłas się już ??? :D

Jolek ale wiesz, że to nie daje takiego efektu jak trzeba jesli nie ćwiczysz wg grafiku ? bo to właśnie jest weider..może spróbujesz trzymać się harmonogramu ?

Ala niestety ja przypakowuje na noc kolacyjką :baffled::baffled::baffled: 4 kromki to starndard w okolicach 21... nawet później :baffled: a nie domyślasz sie czemu Jasio tak się budzi ?? mojemu ida kolejne zęby więc znowu się zaczyna, eh :/ a zdj pewnie, że pokaże jak tylko będę mieć :D

Editek no @ zawsze wie kedy przyjść :/ :/

Mateuszkowa Jasiowi się chce pić bo on wypija w nocy 4 butelki wody :no::no: no ale męczy mnie to ... ale byle do 20 sierpina :-):-) potem niech babcia się tydzień męczy :-D:-D:-D a co do kolacji to masz racje "przypakowujesz" bo to raczej kiepsko jeść tak duzo wieczorem a jaki chlebek jesz? Ciemny czy zwykły?

Editek u mnie tez upał niestety :wściekła/y: żeby @ szybko przeszła ;*

Ala jem taki jaki mam, zazwyczaj coś z ziarnami, nie zawsze ciemny , ja jestem poprostu glodna i muszę zjeść, żadne picie wody i inne bo to mi nie wystarcza i spać nie moge, głowa mnie boli, a jak zjem to ok :D dużo pije Twój synek, pewnie sika jak szalony, co? :D hehehe

witam,
Dorka to i tak jeśli nawet cały dzień nic prawie nie jesz i na noc zjadasz to że waga stoi lub spada, u mnie mogłabym cały boży dzień nie jeść ale jakbym po 21 zjadała kolację to na bank wskazówka na drugi dzionek już by więcej pokazywała i kilka takich wieczorków i z 2 kg do przodu hehe:tak:

A ja wczoraj popołudniu zalatana, z dziećmi u rodziców byłam a po 20 pojechałam z Olką i Miłoszem nad jezioro rowerami więc jakieś 5 km w sumie rowerem z 30 kg Olką na bagażniku zaliczyłam do tego jakiś kilometr ciągłego pływania także steper odpuściłam wczoraj bo wróciłam o 22.30 i nie chciało mi się:-p

reklama
Mateuszkowa no ja też głodna nie moge iść spać bo mam podobny poblem... dzisiaj obudziłam się w nocy taaaaaka głodna że musiałam zjeść pol banana bo chyba bym zwymiotowała :wściekła/y::no::no::no: ;/

Gaja Ty to naprawde szalona jesteś z tymi ćwiczeniami... Ja mam kurde poroblem z udami i brzuchem bo żadnej jędrność :crazy: uda mam jak z galarety chociaż już robie 300 na agrafce i smaruje... ciekawe kiedy bedzie jakiś efekt

Do góry