M
Mateuszkowa
Gość
hej laski 
dziś byliśmy na amatorskiej sesji zdj w roli głównej

koleżanka z pracy męża wraz z mężem
cykneli nam chyba z 500 zdj
zobaczymy co z tego wyjdzie i czy coś się nada 

u mnie dziś niedietowo bo zjadłam "chińczyka" no i w sumie tyle
zaraz arbuza jakiegoś może, a wczoraj tylko bób i kawa na obiad
może waga mi to wynagrodzi, może nie.. dalej czekam na @ kurka no, mam nadzieje, że w sierpniu nie wypadnie akurat na wyjazd 

Ala na oku jest nissan x-trail, ale zobaczymy jak będzie.. musimy sporo dobrać kasy :/ ale z drugiej strony ... no, zobaczymy bo nasz ford to tu ma rdze, tam coś trzeba zrobić, więc zaraz to nie sprzedamy go tak jakbyśmy chcieli
co do stracenia wagi..hmm..myśle, że do 10.08 napewno zrzucisz!!!!!!! a czemu do 10? bo jak sie nie uda to masz jeszcze gratis 10 dni!
super z wagą!!! :****
Jolek no babcia jest " w deche" nie powiem, a Ty na którym jestes dniu weidera? bo robisz, tak ? ja na 12 bo opuściłam przedwczoraj jeden
Gaja bo Ty te agrafki za często i za mocno molestujesz chyba hihihih ;D ja nie wiem jak to można złamać..
może inaczej zginaj ? tzn odwrotnie ?
Butterfly ale narzekasz na siostrzenice
hehehe

dziś byliśmy na amatorskiej sesji zdj w roli głównej

u mnie dziś niedietowo bo zjadłam "chińczyka" no i w sumie tyle

Ala na oku jest nissan x-trail, ale zobaczymy jak będzie.. musimy sporo dobrać kasy :/ ale z drugiej strony ... no, zobaczymy bo nasz ford to tu ma rdze, tam coś trzeba zrobić, więc zaraz to nie sprzedamy go tak jakbyśmy chcieli

Jolek no babcia jest " w deche" nie powiem, a Ty na którym jestes dniu weidera? bo robisz, tak ? ja na 12 bo opuściłam przedwczoraj jeden
Gaja bo Ty te agrafki za często i za mocno molestujesz chyba hihihih ;D ja nie wiem jak to można złamać..

Butterfly ale narzekasz na siostrzenice