reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja to trzymam kciuki żeby Ci się udało te 2 kg zrzucić ... Ja to szalona jestem i chce zrzucić 6 do 12 sierpnia... Nie wiem czy mi się to w miesiąc uda ale no mam nadzieje :-):-)
A jak się Olka czuje? Wsio ok po zabiegu?

Gaja a na wakacje zabierasz swój sprzęt do ćwiczeń? Będziesz codziennie ćwiczyć?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ala podejrzewam, że będę robić abs ale stepera nie wezmę bo tylko miejsce zajmie, podejrzewam, że jak co wakacje będę miała tyle ruchu w formie spacerów i ew pływania, że sił na inne ćw nie będę mieć:-p Może sobie pobiegam w ramach braku sprzętów:tak: Urlop to urlop i zadręczać się ćwiczeniami nie będę, jak pisałam ew ABS bo na pamięć znam:-D

A Olka czuje się bardzo dobrze jak ma siłę wydzierać się w niebogłosy gdy jej cos nie pasuje:baffled:

Heh to dobrze że wsio ok z Olą :-):-) a co do ćwiczeń to super że je odpuscić bo masz racje musisz troszke odpocząć :* :*
Pewnie się już nie możesz doczekać wyjazdu co?:-)

wiesz jakoś o nim nie myślę teraz, cieszyć się zacznę na kilka dni przed pod warunkiem, że nie będzie ulew i chłodu bo wtedy to już będzie mi wsio ryba czy jedziemy czy nie:no:

Gaja to super :-D naprawde zazdroszcze...
A ja własnie się dowiedziałam że wyjazd będziemy musieli przesunąć o tydzien wrrr... no ale będę w tym samym czasie nad morzem co Mateuszkowa ;*
A właśnie gdzie jesteś Dorotko ?

Witam witam... Dobrze że się uspokoiłyście z pisaniem bo mogę Was trochę nadrobić ;-)

Alusia dziś już trochę lepiej, widzę katar się uspokoił i kaszlu też ie słychać. Mam cichą nadzieję,że bez lekarza się obędzie:)
A czemu wyjazd przesuwacie ???

Gaja a tą agrafkę zamawiasz przez neta czy na miejscu kupujesz???

Ja wynalazłam swój stary pas wyszczuplający (kiedyś w gazecie był), ubrałam dzisiaj i co chwila pot spod niego wycieram. Ćwiczyć też w nim ćwiczyłam :)

:-D puk,puk to ja :) ale dziś gorąco .... MASAKRA! w Poznaniu dzień w dzień burze, wczoraj to aż pranie wywiało z tarasu haha, a my byliśmy na zakupach
biggrin.gif
jestem wykończona pogodą i małą zarazą... w piątek przyjechał G i było już mi lepiej, dziś mu wyryczałam żeby jechał jutro rano skoro do pracy ma na 10
yes2.gif
. Ostatni tydzień mojej służby nad siostrzenicą,w tym tygodniu gorzej bo siostra będzie w pracy od 7;30 do 15;30
shocked.gif
shocked.gif
normalnie się zachlastam. Ale na szczęście mała dużo śpi po 2-3h pewnie też przez pogodę, byłam wczoraj oddać krew na wyniki
laugh.gif
i jak usłyszałam rachunek do zapłaty to aż mi się wpieniła
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
230 zł ... chyba oszaleli = niestety muszę znaleźć inne tańsze labo bo mnie na te nie stać, za tydzień pójdę już u mnie pobrać krew na TSH i FT4. Wyniki są, ale nie wszystkie - na igG i igM poczekam z 5 dni roboczych no i grupę krwi muszę odebrać osobiście. Na stronce tylko prolaktyna-18,43 i anty-TPO wynik 0.00
shocked.gif
to chyba dobrze, albo nie ma wyniku ale to raczej nie wyświetlili by tego na stronce. No i jedna dobra wiadomość to mama przyjedzie w czwartek bo ona jest moją zmienniczką to już z górki i w piątek uciekam do domku :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochane przepraszam,że o sobie ale nie nadrobię tyle :( BUZIAKI!!!!

reklama
jolek kupuj■e na miejscu w sportowym bo ona cos koło 22 zł kosztuje więc podobnie jak z allegro z przesyłką:tak:

Motylko jednym słowem wiesz co to jest posiadanie dziecka hehe - nie jest łatwo :-D

Do góry