reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja no ale nie jeść cały dzień to też niedobrze, wiem, że nie za bardzo zdrowo jest tak na noc ale co poradzić?? :-D:-D:-D katowac się nie będę.. a jak EDytka pisała tyle teraz wielorybów bezobciachowych we wrzynających się szortach z cellulitem podanym na tacy, zwisami obrzydliwymi jak u sumo i żyją i maja wszystko w doopie i jeszcze żrą co popadnie a my mamy schize jak 0,5 kg przybędzie no...leczenie grupowe potrzebne od zaraz
ja na wakacje NIC nie biorę do ćwiczeń, to byłoby szalone! nie po to teraz ćwicze , żeby później nie dac sobie odpoczynku :D a i dietowo mam zamiar puścić wodze fantazji, będę jeśc to co będę chciała najwyżej przyjade 2 kg większa i będzie kolejny powód aby się dłużej odchudzać :p :p :p bo mam wrażenie, że my już nie mamy takiego normalnego życia bez diety :p :p

Ala dokładnie, ja tez bym zjadła w nocy dlatego wole na wieczór :tak:

reklama
Mateuszkowa ile Ty masz wzrostu? Mam do Ciebie prośbe :-):-) zrób sobie zdjęcie w bieliźnie albo stroju i wstaw na zamknięty :-D:-D bo ja też chce ważyć 65 do urlopu i chce wiedzieć jak mniej więcej będe wyglądać :-) a jaki rozmar nosisz?

dobra dziewuszki ja już steper też zaliczyłam, nasmarowałam sie ujędrniaczem, podmalowałam oko i uciekam na zakupy.

Ala, 175 cm i jakieś 38 rozm. ( czasem 40 na doopke, czasem 36 na góre ) / średnio - M, :sorry::sorry:

Gaja ładne zdj :-)

ja już wysmażyłam sadło na balkonie, myslałam, że padne !!!!! w domu też okropnie - 28 stop :/

A to widzisz jesteś 5 cm wyższa to 65 kg to Ci pasuje to ja musze zejsc do 60 hmm szkoda bo Twoja figura mi się podoba :-D no ale będe walczyć :D

Jestem mały juz godzinkę śpi, ale musialam porobić to to, to tamto i tak zeszło:-).
A mi baterie w wadze padły i narazie nie mam jak się zważyć i nawet ego nie próbuje bo chyba bym się załamała;-)

Alusia widzę,że walczysz ostro heh tak trzymaj :tak: Mój mały tez się często budzi na picie w nocy a do tego wstaje ostatnio o 6 :angry: nieiwem chyba mu te wyjazdy nasze namieszały ale już ja go przestawię na dobrą drogę hehe

Mateuszkowa jak zobaczyłam jakie grubasy się rozbierają jak byllam teraz to masakra a co najlepsze to żre taka jedna z drugą kiełbasę czy mięcho i ma to w du..ie :baffled::-D dosłownie hahaha albo chipsy. Nie tylko młode ale i takie stare prukwy się rozbieraly a co najlepsze leżały palckiemi opalaly:szok: jakoś sobie mojej babci nie wyobrażam leżącej tak w dwu częściowym bikini, nastepnym razem cyknę fotkę takim plażowiczkom hahaha

Gaja wozisz Olę też w foteliku na rowerze? Fajny avatarek :-)

Edysiek ty kupujesz tą farbę w takimodcieniu co chcesz czy jasniejszym? Bo z reguły wiem że zawsze wychodzi ciemniejszy, zawsze farbuję u fryzjera ale byłam mieisąc temtu i farba mi splowiała od słońca i sama sobie chcę farbnąc a niewiem czy brąz czyy coś jasniejszego bo nie chce żeby mi wyszedł czarny.

a ja zaraz wybywam bo muszę oddać klapki do reklamacji bo mi pękły nosz kur...a kupiłam 27 maja miesiąc pochodziłam ide może dadzą nowe:-).

Czesc ...

Eh...na siadanie poszly 4 'michalki' normalnie zaslodzilam sie na maksa i teraz mi niedobrze az :baffled:

Wiecie ,to co piszecie o tych 'laskach' na plazy to takie....polskie :sorry: i az sie boje .........tutaj w niemczech nikt na nikogo nie patrzy i nikt nie komentuje,chyba,ze wlasnie polacy :-D ale te niedawno przyjezdne...
Do sauny chodzilam czego ja tam sie naaogladalam :szok: kobitki po nagu,z wiszacymi brzuchami ,cellulitem itd. i jeszcze na mnie dziwnie patrzyli,ze ja zakryta recznikiem a co?? w koncu sauna to nie plaza nudystow a jakos nie mialam odwagi na golasa sobie chodzic.:eek:

Editek tu wlasnie cala masa babc i starszych ludzi na plazach ,czasami to az obzydzenie bierze bo takie maja okropne nogi ,stare,pomarszczone a do tego grube i z cellulitem

Eh...ja wlasnie do polski jade to czuje presje by dobrze wygladac,bo TU to i tak nad woda jestem laska ...:-D wsrod tych wszystkich grubasek.

Alus to ile Ci zostalo do wyjazdu? 5 tygodni? i 6 kilo? jak sie postarasz to dasz rade !! :tak: wierze,ze Ci sie uda :*

Mateuszkowa a pewnie,ze mozesz sobie pozwolic na wakacyjne szalenstwo :-D przeciez jestes szczupla a jak przytyjesz 2 kg. to tak jak piszesz zawsze mozesz sie znowu odchudzac ;-)

Editek walcze walcze przecież jakoś musze wyglądać nad tym morzem
:-D:-D:-D a buty powinni Ci na nowe wymienić tak mi się bynajmniej wydaje :-):-) a co do budzenia w nocy to ja od dzisiaj z tym walcze a co :-D:-D koniec marudzenia. Śpimy całą noc bez kombinacji ;-).

Jolitk@ czego Ty się boisz? Przecież masz super ciałoo ;-) ale co do takich "wielorybów" to nie tylko na plazy bo wczoraj byłam na zakupach kurcze i w sklepie takie dwie laski no maks 25 lat miały miniówki i krótkie koszulki nad pępek :szok::szok: a ważyły chyba po 100kg ... masakra... brzuchy im się wylewały no aż mi było fuj :wściekła/y: szkoda że nie miałam telefonu bo bym normalnie zdjecie zrobiła ... a do wyjazdu zostało mi dokladnie od dzisiaj 6 tygodni więc musiała bym chudnąć 1kg tygodniowo :-D nie wiem czy dam rade bo dzisiaj mam straszną ochote na słodyczeeee .. zaraz pojde do szafki i chyba zjem paczke ciastek :wściekła/y::-).
Kochana a kiedy wyjezdzasz dokładnie? I gdzie dokladnie jedziesz?

Hejka. Ja na chwilę.Młody nerwusek zasnął więc mam trochę czasu dla siebie a i jeszcze poćwiczyć muszę.

Mateuszkowa
wiem z tymi ćwiczeniami ale nie mam zbytnio jak ćwiczyć tyle razy w ciągu dnia :(

Gaja super avatarek:)

Ech poczytałam ale zapomniałam co miałam jeszcze... Tylko o tych wielorybach jak czytałam to..dlatego nie kładę się na plaży :/

reklama
Ala 1 kg tygodniowo prawidlowo ,cwicz duzo i nie jedz tych ciastek!! a napewno Ci sie uda :tak:

Gdzie ja jade? sama nie wiem jak sie ta miejscowosc z plaza nazywa ale spac bedziemy w Sztumie ,to mala miescina niedaleko Malborka.
Narzeczony szwagierki twierdzi,ze w pol godziny spokojnej jazdy jest nad morzem.

A te dwie w sklepie to moze przejezdne?? ;-) juz nie mow,ze taka atrakcja,ze zdjecia chcialas robic :-D:-D niektorzy facececi lubia takie ponetne krztalty :-p to tylko my kobiety uwazamy,ze to fe.

Zbieram sie zaraz po mala ... i musze powoli zaczac myles jakie ciuchy wziac do PL,zestawy porobic ,zawsze tak robie ;) w domu przymiezam co mi do czego pasuje zeby za duzo szmat nie brac,ktorych pozniej i tak nie zaloze.Jeszcze pies jedzie z nami nawet :-) jedziemy we czworke :-D

Do góry