reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ala weź sie nie kryzysuj tylko sobie maseczke zrób :p mi zawsze nastrój poprawia :p jest ok juz tyle schudłaś! a ostatnio to w ogóle szał :-) nie wiem gdzie jeszcze idziemy :p :p wymyśli się coś hehehe
Kraków jest KOSZMARNY! ja już na wylocie z mojego osiedla mam skrzyżowanie i to takie poperniczone , że eLki egzaminacyjne tu jeżdżą :dry::dry: a za chwile jest drugie wielkie skrzyżowanie masakra, ludzie nie umieją jeździć :/ :/ kierunkowskazy na rondach albo i nie no i w cholere samochodów :/ no masakra, dużo ludzi oblewa egzaminy chociaż jeżdżą dobrze no ale..jak coś to znajomi jeździli np. do Sącza, Rzeszowa, Tarnowa :-p:-p
więc jak ktoś chce sprobować swoich możliwości to ZAPRASZAM :-D:-D a później na dietetyczne lody

btw byłam na lodach dzis z mężem ( dziecko u babci aż na 1,5 godz! :p ) więc odchudzanie u mnie marnie dziś

reklama
Mateuszkowa dasz rade i się nauczysz :* znaczy przypomnisz sobie :) a może weź sobie wykup parę jazd?
A co do maseczki to właśnie sobie zrobiłam :-) błotną z Avonu bo jest super taka szara :-D:-D.
A własnie co polecacie do demakijażu albo do mycia twarzy laski ?

Ala no właśnie ja kocham błotną!! :D :D ale dopiero robiłam :p :p

z tymi jazdami to może nie jest zły pomysł ? ja się boję, że kogos stukne kurka :p albo , że zapomnę co mam robić :p heheheh

do twarzy dalej polecam serie lirene, mam te solutions ale jakoś nie chce dałam mezowi hahahahaha :p :p więc zobaczymy :p

Ale powiedz mi czy wieczorem używasz tylko do demakijażu i kremu czy jeszcze coś? :-D ;)
Dzisiaj byłam sie zapisać do bibliotek i wypożyczyłam parę książek więc co polecicie do czytania? :-D muszę sobie zabrać coś na wczasy .
A jeszcze co do Twojej jazdy to bedziesz miała autoamtyczną skrzynie? To bez problemu bo nie musisz myślec o zmianie biegów, auto przy ruszaniu Ci nie zgaśnie naprawde takim autem super se jeżdzi ;) (przepraszam za błedy pisze bez okularów bo mam maseczke)

--------------------------------------------------

Toxi to nam chyba całkiem zagineła...
A Kropeczka? Kropeczko halo halo !! :))

http://www.youtube.com/watch?v=oGwXzrW5mFc&feature=relmfu <-- muzyka na dzisiaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ala wieczorem to tak: myje ryjek żelem, czasem peeling , później mleczko - jak mam makijaż bo czasem mam tylko tusz do rzęs więc tylko to zmywam + tonik obowiązkowo i krem na noc :tak:
a dziś użyłam tego zestawy błotnego z avonu! ja nie wiem czy to serum dla mnie hehehe ale zobaczymy, wystraszyła mnie tylko ulotka, że na słońce wychodzić nie można po tym :szok::szok: tak więc wypeelingowałam się tym błotnym -cudo, później na uda i brzuch i tyłek ten chłodzący żel - cudo drugie ale mało wydajny i trudno się rozsmarowuje więc takie cudo kosztowne, i na ryjca serum dałam :szok: trochę ściągnęło mi twarz ja nie wiem czy tak ma być ? czy na to jeszcze krem czy nic ? czy zmyć to ? :p a krem błotny do rąk MEGABOSKI :D
Ala, tak automat więc to mnie przekonuje :tak: póki co koordynacja biegów z resztą mnie przerażała, chociaż jak jeździłam to było takie proste , no ale przerwa..zbyt długa i trauma :dry::dry::dry:

sprzedajemy naszego forda więc trza ogłoszenia porozklejać :-D

Ala no to błotne serum z zestawu co było za 6,90 zl pow. 200 zł zam :tak: nałożylam tak jak pisało na umyta, oczyszczoną ki suchą, maźnęłam kremem bo wyczytałam, że można bo mi ściagało, ale efekt widac od razu!!!!!! wygładziło mnie hahaha
to chłodzące z avonu ten ice taki w niebieskiej tubie z solutions :tak::tak:

aaaa to wszystko jasne :D
wiesz co niby pisze, że można codziennie ale ja sie ogranicze do raz w tygodniu, czasem rzadziej czasem częściej, zależy jak będzie potrzeba :tak:

ja uciekam na kolacje :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a bryndze sobie zjem :-D

reklama
Do góry