butterfly21
hope & love

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zamiast do 17 dalej próbowali .. ja im powiedziałam NIE, i co ? dało się? dało, latwo nie było.. mąż wyznaje tą samą zasadę, jest dobry w tym co robi i awansuje nie zostawając po godz .. a u mnie w pracy kierowniczki nauczone, że kiedys tam zostawało sie po 3-4 godz dłużej dalej tak zostają i uczą innych że tak trzeba.. trzeba? no własnie, chyba raczej nie.. to tylko MOJE zdanie, możesz się z nim nie zgodzić, nie mówię, że wszystkie sytuacje sa takie same i czasem to, że coś trzeba więcej bo można dostac cos w zamian widac na poczatku, ale wazne jest aby sie nie zatracić i żeby na siłę nie uczyć innych, że to ja ten który będzie zawsze na każde gwizdnięcie..o
G ma teraz mieć 2 tygodnie urlopu ... ale w tyg przyszedł do niego kierownik czy by nie poszedł do pracy w przestoju - umowa zlecenie + kasa extra ... a teraz się okazuje,że mają iść za darmo !!!
i jak zaczęli się buntować,że za free to wolą siedzieć w domu na urlopie to zaczął im grozić,że nie po przedłuża im umów
PARANOJA I CHAMSTWO !!!
:-).
tydzień urlopu w dupie i to za darmo ****ć w przestoju ... a wolne za to jeszcze im powiedział "kiedyś tam" 

mógłby się przeciez walnąć i skomentowac "ja pracuje" jasne a MY LEŻYMY 

ile ja bym dała , żeby nieraz iść do pracy , wyrwac się, nie powatrzać tysiąc razy NIE WOLNO, nie odciagać od balkonu pięćsetny raz, nie męczyc się z karmieniem i z przewijaniem, nie zeskrobywać kupy ze ściany 

bo pampersa nie da przebrać..ehhhhhhhhhhh no ale..
że będa krzyczeć przy nim..ostatnio im się zdarzyło wymiana słówek dosyć glośna mi się to nie podoba..
teraz żałuje, że nie mieszkamy w jakiejś mieścinie z 1 rondem i skrzyżowaniem hehehehehe 

. A gdzie się wybieracie że dziecie do babci?
.