reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Gaja Sto Lat dla Maksia :*** buziaki od Cioci :D :zawstydzona/y: jak robiłaś tort? to masa z marszmallów ??

u nas dzień w biegu, rano zakupy no i nic nie kupiliśmy..tzn ja tylko buty taki: półbuty damskie - DEICHMANN na nodze lepiej się prezntują , bo ten czubek nie jest taki płaski..
przy okazji zmierzyłam małemu kombinezonw smyku ( to była masakra!!! ) no i tozm 86 jest jeszcze za duży :szok: a ja chciałam mu wpakowac 92 :szok: jakaś duża rozm. chyba, chciałam przez neta kupić bo mamy zniżke no ale nie widze tego..to chyba nowa kolekcja..całość 230 zł.. :/ no cóż.. w nagrodę mały tak mnie obsikał przez pampka,spodnie że miałam mega plame na bluzce, spodniach, swetrze,aż wykręcać można było :szok: w rezultacie usnął nam dopiero o 16 od rana i to na 45 min po to, żeby obudzić się z rykiem i ryczeć z godzine i nie jeść nic... kurka.. pojechaliśmy do moich rodziców po pomidory ( co mogę zrobić z pomidorów prócz sosu ?? tak do sloika dla małego ?? ) znowu do sklepów no i kupiłam sobie stanik krwisto czerwony :-D a małemu przymierzyliśmy butki bo miałam upatrzone brązowe a były tylko granatowe i to 20 zł droższe! więc... odłożyliśmy do 2 dni :p

eh, wybaczcie, że tak o sobie..
dietowo to było średnio bo na śniadanie owsianka a pożniej pizza i narazie nic..
z mężem ofkors kłótni bo jakże inaczej :p

Hej LASKI :*
Przepraszam że tak żadko wpadam ale ostatnio jestem strasznie zagoniona :crazy: do tego moj siedzi w domu no i ... (chyba więcej nie musze tłumaczyć?)
Ja wczoraj byłam na Pchlim Targu :-D sprzedałam coś tam i zarobiłam niby 50zł ale zaraz też kupiłam Jasiowi kalosze bo o to mi chodziło heh :-D:-D no i ogonie przemarzłam tam i jestem znowu chora :angry::angry: leje mi się z nosa ;\ gardło mnie boli ... no mam dość znowu miód i czosnek pójdą w ruch. No a najgorsze że Jasio dzisiaj mi północy wymiotował i teraz dalej to sano i kompletnie nie mam pomysłu czemu :wściekła/y: musze go wyleczyć bo jutro przedszkole :tak:.

Gaja STO LAT DLA SYNKA !! NIECH UROŚNIE ZDROWY I SZCZĘŚLIWY I KOCHANY :* )spóźnione ale z głebi serca :*
Jak tam po urodzinach? Pojawił się ktoś? ;))

Editek a jak u Ciebie po urodzinach? Mam nadzieje ze pogoda dopisała ;-) co mał dostał ciekawego ? :))

Edysiek co mam Ci napisać? :pP Dzisiaj wolne? Jakieś plany macie?

Mateuszkowa to miałaś faktycznie zalatany dzień :)) ja muszę swoim pokupić kurteczki na zime ale to jeszcze czas bo napewno nie z tej wypłaty heh ;-).

Lece leczyć katar i Jasia :no:

witam,
wczoraj był i mój brat i szwagierka na szczęście bez mężą:-p Maks zachwycony ilością dzieci ale potem usnął szybko i po 2 godzinach obudził się z rykiem i darł się chyba z 30 minut - chyba za dużo wrażeń:baffled:
no i uzbierał 100 zł więc zamówiłam mu czapkę z Elmo i 5-cio pak body z myszką miki bo też uwielbia a bodziaki na jesień i zimę się przydadzą, żeby plecki gołe nie były.

Dorka to jest masa lukrowa - marcepanowa, troszkę pieprzenia z tym jest ale fajnie to wygląda i jak tort ma niedociągnięcia to masa zawsze to przykryje:-p

Gaja to dobrze że urodzinki się udały ;-) ja chyba zaraz wybioer się do lekarza bo Jasio zwymiotował juz chyba z 6 razy od 5 rano ... hmm

Ala taki urok przedszkola dzieci szybko łapią w grupie, pamiętam Miłosza pierwszy rok to było 2 tyg w przedszkolu 2 tyg w domu bo chory i tak prawie cały rok dopiero gdzies w kwietniu przestał chorować i Olka to samo aczkolwiek nie tak często chorowała:confused2: Kup mu tran i podawaj codziennie przed wyjściem do przedszkola, naprawdę pomaga choć jest :sorry:ohydny . Efekt widać po 2-3 tygodniach:tak:

Witam :-)
Ja coś ostatnio nie mam weny na pisanie :eek:
Mateuszkowa niestety te rozmiary takie są, co inna firma to inaczej, dlatego najlepiej mierzyć :tak: Co z tego, że w necie kupisz za 20 zł taniej, jak potem ma się okazać, że nie dobre.
Fajne butki :tak:

Alusia zdrówka dla Ciebie i dla Jasia :tak:
Dzięki, że o mnie pamiętasz :-)
My weekendy zawsze mamy wolne.
Mąż na ryby pojechał wczoraj, a ja z Angelą zostałam w domu. Jakoś już mi się nie chce jeździć. Ogólnie nic mi się nie chce :baffled:
Wczoraj znowu mnie szyja bolała, normalnie nic nie mogłam robić, tylko siedzieć :angry: Nie wiem co to za cholerstwo i nie wiem jak się tego pozbyć :no:

Gaja fajnie, że urodzinki udane :-)
I napisz proszę jak robisz te masę lukrową.
Bodziaki z Myszką Miki :-) fajne dla 2 latka. Ja wczoraj chciałam kupić Angeli jakieś Adidasy a w CC były takie fajne za kostkę, tylko z Myszką Miki :szok: w rozmiarze 35 :szok: oni już chyba powariowali. Ona od razu powiedziała, że takich nie założy.
W Deichmanie też kicha i nic jej nie kupiłam :-(
To wyprałam jej stare adidasy i zobaczę czy się nadadzą jeszcze do noszenia. Na razie i tak chodzi w balerinkach.

Po za tym kupiliśmy wczoraj panele na korytarz i jesteśmy już spłukani :-( A panele nie są w odcieniach brązu tylko szarości.
Z dobrych rzeczy to jeszcze to, że zafarbowałam sobie wczoraj włosy. Na ten sam kolor co miałam ostatnio, ale musiałam przykryć siwuchy a nie chciałam zmieniać koloru. Farba - pianka z Loreala w promocji za 20 zł :-)

Gaja ja mam sanostol i mu podaje ale spróbuje w takim razie z tym tranem ... tylko nie wiem czy nie pojade z nim do lekarza bo znowu zwymiotował :crazy:.

Edysiek to macie babski weekend :tak: a smarujesz tą szyją jakaś maścią? Moze źle spałaś albo Cię gdzieś przewiało? ;)

Edytko współczuję bólu szyi albo cię przewiało albo z odcinkiem szyjnym coś ci się dzieje, założę się, że dużo dźwigasz??? Np. zakupy, przy sprzątaniu itp itd bo to nie musi być w pracy.

I też włosy farbowałam i też pianką z Loreala w rossmanie były właśnie za 20 zł ale nie było mego odcienia i jak zwykle ze schwarzkopfa ciemną czekoladę zrobiłam :) Ja co 2 m-ce farbuję to choć na lepszą farbę sobie pozwalam wtedy bo siwych na razie nie mam i odrostów nie widac przy tym odcieniu:tak:

na masę lukrową wpisze później albo znajdę na necie ten z którego korzystam :)

reklama
Co do farbowania włosów to ja znowu mam ochote ale nie :pP farbowałam 18 sierpnia i teraz za szybko :-D pofarbuje przed weselem ( o ile na niego pojedziemy ) :-D:-D kurcze takie wesele będzie nas kosztować gdzieś 800zł :angry::angry: nie wiem czy przypadkiem nie wole za to kupić sobie odkurzac plus zabrać Jasia do Wieliczki na wycieczkę? Co byście Wy wybrały?

Do góry