reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka ty się załamałaś mymi wymiarami????? Pewnie masz takie same:-p więc mi tutaj nie tutaj;-) Co do wyjazdów służbowych - nie oszukujmy się wiadomo jak sie kończą, na pewno nie na browarku:-D:-D:-D a potem Pan wraca na włości i taaaaaaaaaaaaaki zmęczony i słaby bo tyyyylllleeeee mieli godzin konferencyjnych haha:-D

Acha i Maks też kaszle, na szczęście temperatury brak:tak: Ale zimno w domu, od podłogi ciągnie a on skarpety zrzuca i na bose stopy a gile po pas:confused2:

reklama
Witam i zapraszam na kawkę:):) My z Igim mamy już posprzątane i pranko wyprane wiaterek ładnie za oknem obwiewa. Kurde zimnica coraz większa jestem ciekawa kiedy zaczną w grzejnikach ciepło dawać. W łazience powoli wilgoć zaczyna mi się pojawiać:/

Gaja zdrówka dla chłopaków. Do lekarza z nimi śmigasz???

Mateuszkowa wcale ale to WCALE się nie obraziłam więc nie wiem skąd takie myśli u Ciebie.

Edyśku ja po lumpach mało latam bo z Igorem to poszperać zbytnio nie mogę. Wczoraj wykorzystałam że M go pilnował i wskoczyłam do jednego:)

Gaja zdrówka dla chłopaków. Do lekarza z nimi śmigasz???

do lekarza nie bo Maks tempki nie ma a nie chcę juz go antybiotykiem faszerować więc jakos pomału sie wykurujemy, Miłosz dostał dawkę ibuprofenu, lipomalu i nasmarowałam go tym Wickiem i już mówi, że chce jutro do szkoły bo tylko go gardło pobolewa.

Dorka no na pewno bym się zdziwiła hehe, przestań głupotki pisać.

Dorka spojrzałam i w łeb ci strzelę normalnie :)

A ja tak zajęłam się lekcjami z Miłoszem, że prawie spóxniłam sie aby Olke odebrać, ocknęłam sie o 14.55 a do 15 jest zapisane hehe ale zdążyłam, dobrze że przedszkole pod nosem:-p

No i zaliczyłam dziś 2,5 godzinki spaceru:tak:
I kurka młody nie usnął mi i nie śpi :/ Ale wstał o 8 więc pewnie padnie o 17 - super po prostu:dry:

i ja się wymierzyłam :zawstydzona/y:
pora wziąć się za siebie

na razie nie mam na nic siły, bo skopałam sobie kawałek ogródka, od razu się lepiej czuję :-p
i wsadziłam sobie troszkę tulipanów i narcyzów, żeby na wiosnę było ładnie :-)

pisałam odpowiedź i coś z klawiatury wcisnęłam i się skasowało - całe miejsce do pisania :dry::dry::dry:

Gaja i jak będziesz przetrzymywała Maksia ?? czy odpuścisz mu ? jak Ola? nie miała Ci za złe, że późno przyszłaś ??

a mój mały zaczyna mówić hehe na autko - auko , czy chce pić odpowiada : daĆ : z mega akcentem na ć ;-) itp. śmiesznie to brzmi hehehe

chciałam wstawić filmik jak robi świnke - dziś się nauczył, ale tu można tylko z YT a tam nie wrzucam :confused2::confused2: w każdym razie jest to profesjonalne chrząknięcie ;-)))

edit:
zapraszam na :ninja2::ninja2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorową porą. Pół dnia w piżamie prześmigałam a drugie pół miałam latane. Kupiłam sobie dziś spodnie i z wielką radochą muszę stwierdzić,że rozmiar mniejsze niż do tej pory nosiłam :):):)
Teraz pod wieczór byliśmy w tesco i kupiłam młodemu bodziaki bo już z tych co tu miał zaczął wyrastać:/

Mateuszkowa
mój młody tez ostatnio wyciągał rączki po coś i mówił dać, a kilka dni póniej daj daj daj, a dziś skrótem gadał da,da, da. Coraz więcej zaczyna powtarzać. Jak mówię herbatka to on mówi "tatatka", skarpeta jest "peta" a i ostatnio wypalił "cześć" :)

Gaja
i co puścisz go jutro do szkoły czy jednak przetrzymasz dla pewności w domu???

Edysiek sama kopiesz ogródek??

A gdzie Editek Ala i Jolit??? Gdzie Toxi? Ciekawe jak jej prawko:confused:

reklama
Gaja i co puścisz go jutro do szkoły czy jednak przetrzymasz dla pewności w domu???

Poszedł do szkoły, nie chciał w domu siedzieć, pokasłuje ale mówi, że poza tym czuje sie dobrze - on z tych typów co nie lubi zaległości mieć a tym bardziej ich w domu robić:-p

A ja poćwiczyłam i teraz sobie moge spokojnie looknąć na neta jak dzieciaków nie ma:tak:
Jeszcze mnie Chodakowska czeka ale to po południu gdy Maks łaskawie uśnie:sorry:

U was też poranki takie zimne, u nas już gruntowe przymrozki są:eek:z rana zimno 5 stopni w dzień niby słonko ale tez bez rewelacji lecz ponoć następny tydzień ma być cieplejszy - no zobaczymy, oby sie sprawdziło bo jeszcze działkę do końca musimy na zimę przyszykować:tak:

Do góry