M
Mateuszkowa
Gość
Edytko wiem.. ale komu mam sie wyżalić jak nie Wam ??? 

Gaja hmm no powiedziałaś, trudno czasu nie cofniesz., dobrze, że zauważyłaś problem i że przeprosiłaś Miłosza, to dużo pewnie dało.. ja chcesz go zmotywować to może coś w stylu " czwórka to też dobra ocena, pewnie nie wiele zabrakło Ci do piątki, ale następnym razem Ci się uda"

a ja patrze na to moje ciasto ale nie ruszam..czekam na P
a P pojechał do lekarza z tym kolanem, sprawa ma się tak:
dostaje zastrzyki ze sterydami w to miejsce, które boli - ma pomóc na ok TYGODNIA, później kolejne, doraźnie w razie potrzeby.. ale nie unikniona kolejna operacja, tym razem wytną wszystko i wstawia protezy, które porosną
( sory brak mi słówka ) komórkami macierzystymi w ciągu roku-dwóch lat, ile ma trwac reh i czy to sprawdzona metoda? nie wiadomo badania nadal trwają bo to nowość.. eh :/ :/

Gaja hmm no powiedziałaś, trudno czasu nie cofniesz., dobrze, że zauważyłaś problem i że przeprosiłaś Miłosza, to dużo pewnie dało.. ja chcesz go zmotywować to może coś w stylu " czwórka to też dobra ocena, pewnie nie wiele zabrakło Ci do piątki, ale następnym razem Ci się uda"

a ja patrze na to moje ciasto ale nie ruszam..czekam na P
a P pojechał do lekarza z tym kolanem, sprawa ma się tak:
dostaje zastrzyki ze sterydami w to miejsce, które boli - ma pomóc na ok TYGODNIA, później kolejne, doraźnie w razie potrzeby.. ale nie unikniona kolejna operacja, tym razem wytną wszystko i wstawia protezy, które porosną
( sory brak mi słówka ) komórkami macierzystymi w ciągu roku-dwóch lat, ile ma trwac reh i czy to sprawdzona metoda? nie wiadomo badania nadal trwają bo to nowość.. eh :/ :/
czasem trzeba,a swoja droga jakas nabuzowana jestes ,cala energie stracilas teraz na cwiczenia a o mezu chyba zapomnialas ... to tez dobry sposob by pozbyc sie napiecia
ale ja nie umiem z domu wyjsc z 'laciem' miedzy nogami
a w ciagu dnia tak 13-14...
no i na słodko zrobie taki torcik na zimno z galaretek i bitej smietany ( bo też urodziny są.. ) i jakiegoś placka z owocami upieke no i tak się zastanawiam.. czy coś jeszcze a jak coś to co ?!!
Tylko 10 rocznice zrobiłam i więcej nie chcę;-)
ale na razie są ważniejsze rzeczy.

zdrówka dla syna! ale sie załatwił, ale nie ma się co dziwić, taka pogoda.. a ja od dziś zaczynam ćwiczenia! jak zrobie to powiem jakie, o! i będe robić codziennie! o! bo jak żem przeczytała te Twoje wymiary to się załamałam nad swoimi..więc ruch, ruch