reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hehe nie przesadzaj! welniane skarpety i dajesz :-D:-D

a jak "gora" tez schudła czy nie ?
co tu tak pusto ?
ja wrociłam właśnie z 2szybkiego spaceru, musiałam iść po chusteczki dodupne i kremy bo się małemu skończyły
ja coś czuje się nie za dobrze, głowa mi pęka jak nie wiem..

reklama
Witam :-)

Ja właśnie skończyłam piec kruche ciasteczka - wyszły mi 4 blachy :szok:
A na dodatek jeszcze się piecze tarta z jabłkami :rofl2: No bo mi się chciało czegoś z jabłkami, a że córa nie jada :dry: to stwierdziłam, że zrobię jej ciasteczka, tak żeby wszyscy byli happy :-D
Kuchnię już posprzątałam i teraz mam na razie wolne :-p
Pranie trzeba jeszcze poskładać, ale jeszcze jedno się suszy to poskładam już oba.

Jolek tak sama kopię ogródek, po po 1 nigdy nie chce mi się mojego o to prosić ( bo po co mi ogródek :eek: wg niego :confused: ) a po 2 trochę ruchu nie zaszkodzi, w końcu trzeba spalać kalorie :tak:
Fajnie, że kupiłaś spodnie :-) i to o rozmiar mniejsze :-)

Gaja u nas rano o 5:30 był aż 1 stopień :szok: normalnie ubrałam cieplejszą kurtkę i rękawiczki. A nawet niektórzy w pracy mówili, że szyby skrobali :szok: no i zaczyna się :wściekła/y:

Alusia zdrówka dla dziadka :tak: dobrze, że ma taką troskliwą wnuczkę :-)
Widzisz jak fajnie jak wszyscy wokół prawią Ci komplementy :-) od razu chce się człowiekowi dalej męczyć z tym odchudzaniem :-p
Angela za bardzo się uczyć nie musi i dobrze, bo chcieć to jej się wcale nie chce :rofl2: Przecież po co ona ma czytać, skoro ona umie :hmm:

Mateuszkowa no ciekawe po czym Cię głowa boli :-p:-p:-p
w każdym razie oby szybko przeszło

jestem :)
Kurcze ale mi szybko ten dzień zleciał, jeszcze udało mi się zrobić skalpel z Chodakowską i jestem padnięta. Jutro znów do południa dzień zaplanowany. Muszę babci włosy zafarbować, posprzątać, później do mamy soki robić i sprzątać u siebie i tak mi całe do południa zleci:confused2:

Edytko nie, nie od tego :-p bo zaczęła mnie boleć popołudniu a po kawce przeszło :-D:-D:-D mówisz, ze 1 stopień?? u nas szyby skrobia juz rano a jakiś pacan o 6 rozgrzewał auto jakby było z minus 30 !:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dawał na najwyższe obroty i o budził nas wszystkich :confused2:

Gaja to będziesz czekać na popołudnie :-D ale znając zycie dzieci umilą Ci Twój czas :wolny: ..

Edyśku a potem przybyło mi tu i ówdzie :-p:-p

Gaja tylko do południa Ci to zejdzie... ja bym obstawiała cały dzień ;-)

Mateuszkowa
jak tam Mati się miewa??

Jolek pisałam na :ninja2:
a ja tu ciagle z doskoku bo bawie się z małym i na ziemi najlepiej jakbym siedziała, bo jak siąda na sofie to od razu ryło -_- wiec odliczam tylko minuty bo zaraz dam mu żarło i położe spać ;-)

edit: no i zrobiłam jeszcze 60 brzuszków, a teraz już rozkoszuje sie wolnościa bo mały w łózeczku :D chyba sobie maseczke strzele i peeling błotny..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorka ty odliczasz do spania a Maks jak usnął przed 15 tak wstał o 18.30:eek: I próbowałam budzić, szturchać, gadałam do niego i miał mnie gdzieś tylko mi mówił "chce spać" i odwracał się i tyle z tego miałam:eek:
Teraz pewnie o północy uśnie:confused2:

E tam poczytam książkę sobie i może nie padnę przed nim:-p

jolek no mam taki plan co by do południa sie uwinąć ale mój brat tez przyjedzie to chyba tylko zdążę do babci podskoczyć a odkurzanie zostawie mojemu kochanemu małżonkowi:laugh2:

Gaja no to współczuje :confused2: a co On sobie te drzemki tak poukładał ??? wcześniej nie chce czy nie było możliwości ? mój na szczeście jak nieraz zasnie później i śpi do 17.30-18 to i tak go kąpie i karmie prawie jak zawsze - do godz.poślizgu i wkładam do łożeczka i niech se tam leży.. w końcu zaśnie :-p:-p:-p ale pewnie mu się to zmieni jak będzie starszy ..

gdzie reszta? halo ?
Toxi???
Ala też gdzieś przepadła, machnęła 1 post i se poszła :p :p

reklama
Gaja no to ładnie Ci Maks pospał. mój dzisiaj spał niecałe dwie godziny to jak na niego to długo.

Mateuszkowa
grzecznie Ci młody leży w tym łóżeczku??? mój to by się darł wniebogłosy :/

Do góry