reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka u nas dalej kaszlą a mi zatoki po prawej stronie zawaliło :/
Co do odpieluchowywania mnie wczoraj naszło i po domu biega w majtkach, owszem wczoraj praktycznie cały dzień lał na podłogę i dopiero jak nalał wołał "mama, nosicek" mnie już para uszami szła bo kupolungi tez do gaci, dopiero wieczorem sam usiadł i zrobił siku do nocnika. Dzis rano też on nie chce siku - a wiadomo, że po nocy chce - i co? nalał na tapczan ale później sam z siebie usiadł i zrobił kupę na nocnik, więc pomału, pomału opanujemy to, na razie w domu później na dworze:tak:

edit: zasiadłam z kawka a tu pusto :(
chyba poćwiczę z żalu :P

Ostatnia edycja:
reklama
Witam siem:-) po tych "kilku":sorry:dniach nieobecności, a to z racji tego, że najpierw jeździlam i kupowałam nam zaopatrzenie tzn. ubrania, buty do tego Zakopanego a teraz puki mama siedzi na wsi to biorę małego i jadę z nim co prawda trochę da.eko bo 40km i chyba już za ponad 200zł paliwa wyjeździłam ale mały ma tam zabawki wyszaleje się i potem mi w drodze powrotnej usypia w samochodzie bo mój J po pracy jedzie na drugą robotę to mi się nie chce samej siedzieć:-).Czytalam Was codziennie, ale na odpisywanie juz nie mialam siły wieczorem a z telefonu nie lubię pisać.

Dorota tak ja sprzedaję wszystkie nawet te używane, piorę w pralece hehe i wystawiam a i dzięki za troskę;-):tak:.
a co do twojej mamy to myslę,że ona dalej uważa Cię za malą dziewczynkę, moja jak próbowala się wtrącać to jej powiedzialam : Wychowalaś swoje dzieci, ja sobie swoje tez wychowam jak bede chciala. Od tej pory nic się nie wtrąc mam spokój.

Gaja zdrówka dla Was, i woow z z nocnikiem mój jak chodzi w majtkach samych to woła, ale co chwilę parę kropel posikuje na dywane heh niewiem kiedy się nauczy sikać na nocnik czy kibelek, hmm a może sam załapie bo jak ma za ciężką pieluchę to idzie do kibla i siku woła heheh.

Jolek gratki ze spadku wagi:-), ty jesteś na dukanie? to skąd bierzesz przepisy na jedzenie? z neta?

Edysiek mmmm ciasteczka sama bym zjadła w myślach oczywiście;-), jak bedziesz miała chwilkę to wrzuc przepis:-)

Alusia juz się dobrze czuję i się tak zastanawiam czy to po tym było czy nie:-) hehe A ty widzę zalatana na maxsa jeseś i jeszcze do pracy woow:szok:. Nieźle tam u Was placą :tak:.

Toxi no gratki jak Ty za pierwszym razem zdałaś to niezla zdolniacha z Ciebie:-)

Idę się pomalować, powiesić pranie i trza na jakiś spacer wybyć jak maly z drzemki wstanie bo dzisiaj nie jadę do mamy może jutro jeszcze niewiem heh

Witam :-)
I po weekendzie. Wczoraj byliśmy rano na grzybach, potem te grzyby robiłam a po południu przyszli znajomi i dobrze się to nie skończyło :dry: Powoli wracam do żywych :-p

Toxi gratulacje :-)

jestem i ja :D po 2 godzinnym spacerku :-) mały już śpi więc relaksik - czyli sprzatanie, zmywanie, składanie pranie :P

Gaja no to bądź cierpliwa!! powinno szybko pójść :tak: też sie szykuje na siurkanie po mieszkaniu ale mam dywan mały to się zwinie :tak: no cóż, trzeba to trzeba

Editek
całkiem możliwe, nie wtracała się ale od jakiegoś czasu zaczęła .. wie wszystko lepiej.. jak marudzi to chce spać :szok: chociaż wstał przed chwilą.. chce być taka do przodu.. heh śmieszne.. aha a jak ja bym tak jej powiedziała to mur, kaplica nie odzywałaby się do mnie z misiąc i wypominała to tak jak kedyś zapytałam o coś to mi powiedziała, że nie powie bo robiłą inaczej..no dzięki :/
Edysiek witaj, co tak krótko ? :P kacyk męczy ? :P

Dorka wierz mi moja cierpliwość w kwestii oduczania od pieluch wisi na włosku, bo on chodzi i sika gdzie popadnie a oznajmia że nasiurał jak już jest obsikany:confused2: A też ile może w gaciach chodzić jak zimno w mieszkaniu a powiedzmy że ma 3 pary spodni domowych zasikanych w 2 godziny i potem albo jeszcze 3 pary gaci a potem to już goła dupa mu zstaje:confused2:

Własnie skończyłam pizzę piec dzieciaki prócz Maksa wtryniły a ciasto takie puszyste i grube mi sie upiekło no marzenie :)

Hejka. Ja tak szybciorem bo i mnie choróbsko rozłożyło. Wstałam z drapaniem w gardle a teraz to już mnie napiernicza do tego włączył się katar i łamanie w gnatach:( W dodatku z młodym u lekarza byłam bo kaszel straszny go nawiedził. Dostał antybiotyk bo w oskrzelach rzęzi i gardło ma zawalone. Pewnie przez to nie chce mi dziś nic jeść:(

Mateuszkowa
cieszę się,że impreza ogólnie udana. Szkoda tylko że z mamą tak wyszło. Całe szczęście moja jest daleko i nie mam takich akcji,zresztą ona się nie wpiernicza.
Z nocnikowaniem na chwilę obecną daliśmy sobie na luz, bo jak młody ładnie kupę robił i siuku na nocnik, tak od jakiegoś czasu kupę robi tylko w pieluchę, a jak na siku go sadzam to potrafi wstać z nocnika i zrobić obok :/ Nie wiem co mu się odwidziało:(

Gaja
zdrówka życzę i udanego odnocnikowywania :)

Editek no w końcu!! Już myślałam że się pogniewałaś na nas:( Tak z neta przepisy mam. Np. z Kotem w kuchni: Czarna owca

Edyśku
a dużo grzybów w lesie???

Gaja osz kurde ale Ty zaprawiona jesteś hehehe :-D:-D:-D:-D zrobiłaś mi smaka na pizze hehe

Jole
k kurujcie się kurka, że Was złapało :( co do nocnikowania to i tak ładnie :-) ja miałam dziki szał, jak Mati miał z 10-11 mcy ale dałam sobie spokój, zacznę póżniej jak zczai więcej..hmm może "bawi" go Twoja reakcja?? :P mój niestety wychaczył kiedy wychodzę cała z siebie i umiejętnie to wykorzystuje.. :confused2::confused2::confused2:

u nas gorąco!!! po 20 stopni! i jak tu sie ubrać ?? jak zawieje to zimno :/ jak w słońcu to upał.. eh ..

Witam :-)
U nas od rana słoneczko świeci i od razu chce się coś robić :tak: to ja zaraz zmykam puki mi się chce :-p
Gaja a może poczekaj aż zaczną palić w centralnym i będzie w domu ciepło. Wtedy będzie mógł w samych gatkach biegać ;-)

Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę :tak:

dziń dybry :-D
szaro, buro ale już 16 stopni :eek::eek::eek: taka duchota, że mi sałatki w nocy na balkonie skisły :baffled::baffled::nerd::nerd: w lodówce miejsca brak .. :nerd::nerd: no cóż..

i czemuż tu taka cisza? hm . ?

reklama
Hejjjj:-) no niemożliwe że wszystkie spią :-D.
My oczywiście wstalismy o 6 bo jakżeby inaczej heh, ale za to już wszystko mamy zrobione nawet obiad na dzisiaj zrobiłam wczoraj i znowu spadamyy na zakupy heh musimy tatę obkupić w spodnie i jakąś kurtkę i bluzę zobaczymy czy coś się znjadzie heh.
A no i wreszcie udało mi się znaleźć buty jakie chcę bo te adidasy oglądałam w sklepie i wykonanie beznadzieja, ale za to kupiłam sobie zwykłe trampki mam nadzieję że nie przemakają PUMA BENECIO JR. R.36=22,5 CM OD TOTALSPORT (2636124801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. W czwartek idę jeszcze do fryzjera bo moje włosy to już masakra heh zobaczymy co mi zrobi;-)jeszcze żeby się dało tak ze 20kg zrzucić i już mogła bym być:-D:-D ale cóz nie ma lekko.Jak narazie piję kawę a niewiem co zjeśc nie mam jakos apetytu a najgorzej wieczorem to bym zjadł wszystko co w zasięgu wzroku hihihi:-D.

Gaja pizza no no zdolniacha hehe, mój też gada jak się już zesika a co najlepsze to jemu nie przeszkadzją mokre majty :-D:szok:

Jolek ło masz babo i Was choróbsko dopadło zdrówka:-)

Dorota no u nas taka sama pogoda w słońcu gorąc w cieniu zimno a potem choroby no wiadomo z czego heh
Taki relaks jak Ty to i ja mam i pewnie my wszystkie całymi dniami tylko się relaksujemy hehehe:-D:-D:-D

Edysiek duzo u Was grzybów u nas teraz był jakiś wysyp bo mama zbierała ale juz znowu zastój chyba ludziska wszystko wyzbierali hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry