gaja23
multimama '02 '06 '10
Dorka u nas dalej kaszlą a mi zatoki po prawej stronie zawaliło :/
Co do odpieluchowywania mnie wczoraj naszło i po domu biega w majtkach, owszem wczoraj praktycznie cały dzień lał na podłogę i dopiero jak nalał wołał "mama, nosicek" mnie już para uszami szła bo kupolungi tez do gaci, dopiero wieczorem sam usiadł i zrobił siku do nocnika. Dzis rano też on nie chce siku - a wiadomo, że po nocy chce - i co? nalał na tapczan ale później sam z siebie usiadł i zrobił kupę na nocnik, więc pomału, pomału opanujemy to, na razie w domu później na dworze
edit: zasiadłam z kawka a tu pusto
chyba poćwiczę z żalu
Co do odpieluchowywania mnie wczoraj naszło i po domu biega w majtkach, owszem wczoraj praktycznie cały dzień lał na podłogę i dopiero jak nalał wołał "mama, nosicek" mnie już para uszami szła bo kupolungi tez do gaci, dopiero wieczorem sam usiadł i zrobił siku do nocnika. Dzis rano też on nie chce siku - a wiadomo, że po nocy chce - i co? nalał na tapczan ale później sam z siebie usiadł i zrobił kupę na nocnik, więc pomału, pomału opanujemy to, na razie w domu później na dworze

edit: zasiadłam z kawka a tu pusto
chyba poćwiczę z żalu
Ostatnia edycja:
dniach nieobecności, a to z racji tego, że najpierw jeździlam i kupowałam nam zaopatrzenie tzn. ubrania, buty do tego Zakopanego a teraz puki mama siedzi na wsi to biorę małego i jadę z nim co prawda trochę da.eko bo 40km i chyba już za ponad 200zł paliwa wyjeździłam ale mały ma tam zabawki wyszaleje się i potem mi w drodze powrotnej usypia w samochodzie bo mój J po pracy jedzie na drugą robotę to mi się nie chce samej siedzieć:-).Czytalam Was codziennie, ale na odpisywanie juz nie mialam siły wieczorem a z telefonu nie lubię pisać.
. Nieźle tam u Was placą
Powoli wracam do żywych
A też ile może w gaciach chodzić jak zimno w mieszkaniu a powiedzmy że ma 3 pary spodni domowych zasikanych w 2 godziny i potem albo jeszcze 3 pary gaci a potem to już goła dupa mu zstaje