M
Mateuszkowa
Gość
Jolek grzecznie, już zasnął 
moje metody, żeby go tego nauczyć sprawdziły się :>
moje metody, żeby go tego nauczyć sprawdziły się :>
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I mój też w łóżeczku by nie leżał jeśli nie byłby śpiący zwłaszcza, że u mnie starszaki biegają do 21 to gdzie on uśnie
ale mi to juz nie przeszkadza, kwestia przyzwyczajenia
i sam się lula.. jak ryczy to zapewne to coś jest albo pielucha, albo pić al nie chce jeszcze spać
nie wkładam go tam 3 godziny wcześniej bo tak mi się chce tylko jak widzę, że spanko się zbliża 
ale ja dobra żona zrobiłąm mu kawe do łóżka..
Aaaaa i zjadłam chyba morze słodyczy bo brat przyjechał to kupiłam słodkości a on jeszcze kilogram czekoladek przywiózł
No i tak leżałam i jadłam aż mnie zemdliło - na szczęście zostało jeszcze haha
Witam wieczorkiem. Noc mieliśmy kiepską dzień jakiś do doopy. Zimno w domu zimno mokro na dworze..brrrrrr. Do tego młody dostał kaszlu i kataruMam nadzieję,że choróbsko nam się nie rozhula
![]()

to nic, że we mnie :/ na co matka triumfalnie - NIE MÓWIŁAM, HA! no szlag mnie trafił, więc będąc prawie tyłem do niej odburknęłam w zasadzie pod nosem ale za to z jaka mimiką 

( powtórzyłam, to, żeby nie dawać - jej słowa ) i ona to CHYBA zauważyła?!
ale nie usłyszała..i słuchajcie.. obraziła się

zabawki do kąpania
jakieś statki , które jak się zanurza to wyją
i takiego psa co puszcza bańki - na baterie
, P też coś wleciało 
nie robiłam ćw przez week bo nie miałam siły już na to..
jakiś mega apetyt mu się włączył, dlatego, że biega, czy może , że zimniej ? wszystko naraz ????

a jak Wasze nocnikowanie? bo Mateusz łapie się za pieluche jak sisia i wyraźnie się "zatrzymuje" wtedy
więc myślę, że za chwile czas zacząć ..