reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

laski no bo rozwinięcie na Grupe JAK COŚ na ten temat :-)

Gaja współczuje :/ :/
EDysiek a myślałam, że będzie ładniej w długiej.. mam masakra cellulit ostatnio nie wiem czy to zwalcze!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
Mega mam ale nie da się jej skopiować, a print screen coś mi nie wychodzi!! :baffled::baffled:

reklama
no mam to CHYBA ta, bo ona zmieniała

Zobacz załącznik 544769

Edysiek no wlaśnie przed kolano nie moge, bo mam takie nogi, że albo do połowy uda, albo równo z kolanem, bo mam jakies takie "dupki kolanowe" nad kolanem samym, no.. wiesz o czym piszę?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie nie jest takim szczypiorkiem

jak pisałam nie jestem pewna czy to ta, bo to może być tez ta:
Bez tytułu2.jpg

Załączniki

• Bez tytułu2.jpg
    Bez tytułu2.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 37
to ona jedną, a ty kup sobie drugą;-) będziesz miała w bratowej przyjaciela na całe życie:-):-):-) no i masz za kolanko,a nawet długą

Ta pierwsza sukienka całkiem fajna, taka zwiewna i delikatna ale właśnie pasuje chyba do takiej dziewczyny o delikatnej urodzie. Teraz tyle tego jest do wyboru, że naprawdę ciężko coś wybrać.
Ja w mojej sukience zakochałam się od pierwszego wejrzenia, mierzyłam wiele ale chyba od razu wiedziałam że to będzie. Oj dawno to było ;-)

Żurek się gotuje teraz idę powiesić pranie.

reklama
A ja dzisiaj grochowa z łuskanego groszku robie bo juz nie mam pmysłów normalnie na to żarcie ehh.....

A buty moja babcia ma podobne ale nieweim moda wraca hehehe;-):-D
A co do sukienki to włąsnie szczuple osoby fajnie wyglądają bo moja szwagierka chciała podobną ale włąsnie jej nie pasuje.
Dorka ty masz dupki nad kolankami hahahahaha a co do celulitu to kawę sobie rób bo pomaga hehe

Edysiek ja miałam też zurek robić ale chyba zrobe jutro bo mam troche wędliny i trzeba to zużyć heh

A u mnnie nie ma juz sniegu i srednio zimno ja nawet chodzę w skórze swojej bo ta zimowa kurtka mnie przytłacza już i nawe nie marznę ale wczoraj mialam 6 stopni a dzisiaj już -1 to chyba muszę sie z zimową przeprosic hehe

Do góry