reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolek ja tego nie używam w ogóle
bo Mati mi się pare razy zaklinował w tym wyjściu! jest za wysoki i jak dupka wyjdzie i stoi to głowe podnosi i bam w szczebelki i ramę :/

reklama
O matko jakie tu dziisaj tłumy hehe No ja dzisiaj na poczcie stałam 40 min taaaaka była koleja. A co do przepuszczania to ja ie puszczam bo jak ja moge czekać z dzieckiem to reszta tym bardziej może. potem poszlismy na spacerek bo u nas fajnie dzisiaj szaro i buro ale cieplo w miare hehe

Jolek ja dzisiajj tez wszystko na ostatnia chwile robiłam chyba jaiegos lenia mam bo J dopiero po miesiącu zastoju do pracy poszedł a tak zawsze dwie osoby w domu to szybciej sie wszystko robiło hehe a co ciekawego w rossmanie bedziesz kupowac?

Dorciu co do łózka to nie pomoge ci za bardzo bo my małego przenieslismy do łóżka brata i śpia razem hehe a mają takie duze rozkładane. ale moja bratowa kupiła ostatnio taki tapczannik malutki bo ona musi miec posciel schowana bo niewiem czy te łóżka z materacem to maja wszystkie szufladke na posciel.
a jak tam twój remont? kupujesz dalej materiały?

co Wy na to ??? :

51390368baaf1.jpg

Editek ja jeszcze nie zaczęłam kupować :-D:-D:-D:-D to pewnie w kwietniu bo promocja na szafe taką co chcemy jest do 30.04 więc trza odwlec jak najdlużej w czasie :D

Załączniki

• 51390368baaf1.jpg
    51390368baaf1.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 59
Fajne zdjecie kurde jakbym sie odrazu po porodzie wziela za siebie to bym teraz tak wygladala hahaha:-D(jasssne);-)

Ja nie wiem o jakim Wy łóżeczku z pieskiem piszecie:eek:

Mateuszkowa to fotomontaż:-p co Ty nas tu zaskoczyć chciałaś, my po porodzie też tak wyglądałyśmy :-D:-D:-D:rofl2:

Editku byłam po papier do pupy, kaszkę dla Igora i Calgonit do prania. Mamy tak twardą wodę ostatnio pranie pomimo płynu do płukania jest takie sztywne że aż nie miło:(

Uśmiałam się z tych Waszych rowków i kaloryferów przed czy po porodzie :-D

Mateuszkowa pewnie dla chcącego nic trudnego, godziny ćwiczeń i dieta wspomagająca budowę mięśni i masz taki kaloryfer :rofl2:

reklama
Edysiek co Ty chcesz?? przecież takie mamy !! ;D tylko nam się teraz marzy taki żeberkowy jak w łazienkach :p

Mega a no :D

Do góry