reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Jolek lepiej nie powiem,bo zaraz znowu jakiś troll się do mnie doczepi.Jeśli będziesz chciała poogladać to podeśle ci jakoś namiar.Wiecie,ja mam nawyki z blogów robotkowych i forumów takich właśnie.Tam każdy pokazuje co robi,oglądamy sobie,coś tam radzimy,ale tutaj nie będę pokazywała nic.

Mega a co sie stało ??
swojego czas tez miałam w sygnaturze adres bloga ale świat pełen zazdrosnych debili :-D
Jolek nie dzięki, lubie moje małe cycki hahahahahaha :P :P

edit:
Jolek ja niedlugo będe miała coś od Mega :D
to zobaczysz jak wygląda ubrane ;-)

jolek za to ja z 5 cm nie pogardzę :)
Aczkolwiek jak ćwicze to nic mi nie skacze ale ja mam taką bluzkę z tego specjalnego opiętego materiału więc nie ma prawa nic skakać :) I jak się spocę to tak w niej nie czuję, że mokra jestem :)

Mega podeślij mi na priv bo już teraz ciekawość mnie zeżre Mateuszkowa będzie miała a ja nie :-D

Mateuszkowa ale większe też możesz polubić :tak::-D

Gaja to ja Ci chętnie odstąpię i nawet dopłacę do tej transakcji :-D

Edit.

My tu pitu pitu o poczcie no i właśnie dostałam smsa od pocztexu że jakaś paczka została do mnie nadana ale skąd co i jak to ja nie wiem, weszłam na śledzenie przesyłek i też nic nie jest napisane, tylko tyle że paczka z Włocławka a waga 50kg
:szok:
Mega a może to Ty mi coś expresem wysłałaś? :-D:rofl2::-D

Ostatnia edycja:
Jolek no pewnie :D aczkolwiek już mi ciężko dobrac stanik bo mam szeroki rozstaw :/ :/ i nigdy nie byłam posiadaczką cudnego rowka hahahaha ;-)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry