reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

wiesz co,ona się rozciągnie jak kilka razy założy.Nie chciałam,żeby potem taki flak miał na głowie.jak chcesz to weź ją w ręce i tak naciągnij od środka .Tylko delikatnie.
a prać bawełnę musisz niestety ręcznie i nie wykręcać tylko tak lekko.Położyć i wyschnie.

ps. no ja jestem w szoku jakie głowy mają chłopaki:baffled:t wiesz,że to jest rozmiar na 3-3,5 letnią dziewczynkę?:-)

aaaaaaaaaaaaa i ja na tych koturnach bym sie zabila
zresztą nie mogę ,bo mnie kręgosłup boli na obcasach

a humor taki se

Ostatnia edycja:
reklama
Editku zrobie, zrobię, ale Panicz musi sie rpzespać no i znowu zalał mi łóżeczko tym razem.. grr
Jolek a bo pousuwałam tak samo jak niektóre wpisy ;p
Mega oj tam nie sugeruj się rozmiarami hahaha ;D moje dziecko nosi szmaty na 98 cm chociaż inne w jego wieku nosza na 86 ... to jest szał, but numer 25 więc głowa nie może być jakaś mała ;-) ale zapewniam, że wymiarowy jest ;D

jak naciągne to uszy sa całe zakryte, przymierze zaraz znowu i cykne fociaka juz
On chyba nie bedzie spal, matko swieta od 5.30 nie spi !!!! musi do 19 wytrzymac

Jolek ja i tak zawsze wstaję przed 7, bo muszę Angelę wyprawić i zawieść do szkoły. A tak gdzieś od 8 mam czas dla siebie. No nie tylko dla siebie, bo na ugotowanie obiadu i ogarnięcie tego całego bałaganu przed pracą. Dzisiaj tak mi jakoś wszystko sprawnie poszło, że nawet czas na ćwiczenia znalazłam. Ale pora kończyć przyjemności, bo zaraz córa kończy lekcje.

A co do czapek to kupiłam sobie na jesień taką fajną ciepluchną i co :dry: teraz Angela nosi :tak:
Jeszcze trochę i zacznie się podbieranie ciuchów :-)

Dziwczyny ale ja tez całe życie na płaskich praktycznie buciorach jestem :) Muszę w razie co sobie jeszcze trampki zakupić na zmianę :) Ale w tych tak jakos nie czuje się tego, że to obcas jest :)

jolek ano wydlużam bo chyba tego chce mój organizm :) Nawet teraz siedzę i myślę, że w sumie jeszcze bym sobie cos machnęła:-p

Dorka twój mati ma takie giry jak Maks a prawie rok różnicy między nimi:szok:

u mnie jest to samo z szalikami,chustkami.Wszystko mi zabierają.I jeszcze kosmetyki.Krem mam schowany w szafce w kuchni:baffled:

świetna ta czapa,a i Mati się pięknie prezentuje. Ja już się nie mogę doczekać naszej czapeczki:)

reklama
Do góry