reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja ja jutro odpalę sobie ten trening, aż jestem ciekawa ile wytrzymam. Czy ty za pierwszym razem całość zrobiłaś??

Mateuszkowa to grube rajty pod spodnie i na chwilę wyjść można:)
Wiesz co podziękuj mamie i jedźcie we trójkę. Coś za coś ...super babcia z tej Twojej mamy!!!!

Natalini widzę że u Was zaraz urodzinki:) Mój Igi kończy dziś 23 miesiące rozkładając na tygodnie to równa setka nam dziś wybiła a raczej wybije o 19:58 :):)
Już zaczynam myśleć jaki torcik za miesiąc będziemy mieć:)

Mega dzisiaj w dzień Edysiek zumbę wstawiała, może od tego zacznij:)

Ostatnia edycja:
reklama
gaja ty sie znasz na tym: co ćwiczyć tak na początek,tylko nie takie siłowe jakieś brzuszki ale takie bardziej coś do tańca;-)tak żeby całe ciało rozćwiczyć

mega jeśli chcesz być w ruchu polecam cardio np takie:
Fat Burning Workout 1 - YouTube
albo te jest krótsze:
HIIT Cardio: 10 minutes - YouTube

zreztą jest tego multum, musiałabyś wpisać cardio i wyszukać zestaw dla siebie bo jedni lubią bardziej dynamiczne inna mniej i kwestia dopasowania, no i miejsca do ćwiczeń bo ja mam mega mało:-D

joluś trening zrobiłam od razu cały:tak:

dzień dobry

Gaja dzięki--to pierwsze mi się podoba.Tylko stroju nie mam takiego;-);-),bo figurę to prawie że taką:-):-) Ten goścu to ja borat wygląda,nie uwazacie? Dzisiaj to będę robiła:)
Wkurzają mnie akie ćwiczenia gdzie cały czas trzeba podskakiwać,bo zanim 5 razy ruszę ręką to już tchu załapać nie mogę:-)

wstawać śpiochy!!

Może i jak borat wygląda ale ten zestaw robiłam bardzo długo i on jest na tyle dobry, że podnosi prace serca na wyższy poziom a później jest marsz czy "gibanie" się na boki aby ją obniżyć i potem znów w górę i w dół :tak:

A ja właśnie skończyłam mój piątek z Mel B: abs-y, brzuch, pośladki, uda, cardio i rozciąganie i nawet się nie zmęczyłam:-D Chyba dobry dzien na ćwiczenia mam albo te insanity mi już forme wyrabia:-p

hej
u mnie jest chyba z metr śniegu :baffled: nawet pługi sobie nie radzą:baffled: mam nadzieje, że droga głowna jest w lepszym stanie. :/ do tego sypie dalej

Mega to są zawiłe historie ;D hehe nie starczyłoby tu stron, żeby pisać a i temat jest inny niż zakładany ;-)
Jolek problem mam z butami tylko. śniegowce są małe, a mam kalosze i adidaski, więc tak jakby nic nie mam na taką pogodę :/
Edysiek wzajemnie :-)
Gaja jak się chcesz zmęczyć to skacz na skakance stylem bokserskim :-D gwarantuje , że 2-3 minuty i poczujesz, że żyjesz :-D

Dorka u mnie sąsiedzi by mnie zwyzywali za skakankę, dlatego zaprzestałam.
Ale jutro zrobię sobie insanity to troszkę się zmęczę :)

A u nas słonko, później wyjdziemy na spacerek :) Póki co dupska nie moge ruszyć z miejsca:-p

a mówili Ci coś ????
jak ja skakałam to byłam przekonana, że nie słychać ;D pozatym jak skakanka uderzała o panele.. :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Witam siem:-)
Dorcia witaj w klubie u mnie też z metr sniegu a taaakka straszna zawierucha że szok drogi zablokowane pługi nie jeżdżą tiry w rowach leżą masakra jakaś jak w Rosji normalnie świata nie widać. a właśnie po skakance widać Ci jakieś efekty?

Edysiek tobie też miłego dnia:tak:

Jolek a pomysł na torcik dla małego już masz? czy zamawiać bedziesz?

Natalini ja z moim małym to wychodzę dwa trzy razy dziennie bo inaczej sajgon robi hehe tylko wczoraj jakos tak wyszło ale i tak wyszłam kolo 16 a wrócilismy o 19 bo jeszcze o babcie zahaczyliśmy hehe

Mega mój znowu zostanie ale nie za długo hehe ale tak jak i u Mateuszkowej chętnych brak do opieki, no moze jak na zakupy jedziemy to dziadek z nim zostaje bo to jego ukochany wnuczuś heh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry