reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mega dzsz sobie radę :-) najwyżej będziesz miała trochę więcej sprzątania heheh

Dorcia, Jolek na temat swoich finansów to i ja się nie wypowiadam bo J nie robi od stycznia ale w budowlane zawsze zimowy zastoj heh moze ta zima w końcu się skońcczy

Gaja wooww :szok: wyglądasz jak nie ty teraz wiem ile pracy cie to kosztował szok:szok:

Jolek znalazłam bloga tej Kamili i fajny jest bo są posiłki wklejone i pokazane na tależu co je heh

reklama
witam,
jolus wystarczy że 6 lat temu byłam "dożywiona" i to za bardzo:-p:-p:-p

A tak w ogóle witam z rana, my już na nogach a Maks od 4 rano:baffled: właśnie zjadłam śniadanko, pogoda piękna na zewnątrz aż się prosi o wyjście ale z tym poczekam az będzie cieplej.
No i niedługo odpalam ćwiczonka :)

Witam :-)
Gaja w ostatniej chwili zdążyłam ;-)
No i po co ja wstawiałam tamten link z tymi laskami, jak wystarczy popatrzeć na Twoje zdjęcia :szok: :-) wow :-)
Mega udanej imprezki i sto lat dla córci :-)
Może uda się bez strat, u mojej na urodzinach tylko taką stojącą lampę zbili, a tak to jakoś przeżyłam.
Jolek 27 m to ma pokój mojej Angeli :zawstydzona/y: no ale jest największy w całym domu. Jak to w starych domach pokoje duże i niby metraż duży a tak naprawdę to mamy 3 pokoje - sypialnię, salon i córci, jakby się kolejne bobo pojawiło to już dla niego pokoju by nie było :baffled:
Mateuszkowa my ostatnio ciągle na minusie :no: Jakoś przebidujemy.

U nas też pogoda piękna, choć mroźno.
Wczoraj jeszcze na szybkie zakupy wyskoczyliśmy. W sumie to głównie po farbę, bo K. robił poprawki w salonie i teraz trzeba pomalować.
A ja kupiłam sobie buty trampki na koturnie - Trampki - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN

No dobra idę, trzeba przygotować pokój do malowania.

Edytko twój małż choc pomaluje u nas 3 lata temu było malowane w sużym pokoju, ściany popisane kredkami, długopisem, pościerane gąbką i poplamione ale stwierdził, że szkoda jego roboty jak Maks ma znów coś pomalować :baffled: A mi wstyd kogoś zaprosić:baffled: Sama bym to pomalowała gdyby nie fakt, że wysokie te stare kamienice pokoje mają i z drabiny większość trzeba i po prostu nie udałoby mi się:sorry2:

A butki widze podobne do moich :)

Gaja mój to w druga stronę.
Ściany lekko zabrudzone a on już maluje.
Robił sypialnię to stwierdził, że drzwi są źle osadzone i je od nowa wstawiał. I w ten sposób i w salonie ściana była do roboty (bo u nas do sypialni wchodzi się przez salon).
No a sypialnia na razie czeka.

No wiem, że butki podobne. Takie popielate tez mi się podobały ale nie było mojego rozmiaru. W oko wpadły mi też czerwone, ale jakoś nie odważyłam się. I tak moi jak zobaczyli te buty, to stwierdzili że dziwne. A w domu córa założyła i chodziła :tak:

Dziewczyny jadacie kaszę jaglaną ??? Kupiłam sobie ale nie wiem jak i z czym to się jada :baffled:

hej

u mnie + 5 stopni!!!! wszystko skię topi, słońce grzeje..

Gaja a ja nie widzialam fotek :( mój zacząl wstawac po 6 !! ja nie wiem co to jakas zmowa dzieciaków ??
Edytko e tam, przedzieliłabys pokój i byłoby ;-) ja mam dla Mateusza ok 12 m2 i nie jest mały. widzę, że i Ty te trampki na koturnie kupiłaś :D ja kaszę jaglaną gotuje tylko Mateuszowi. na mleku na slodko dodaje jakieś powidla albo banana i wcina

Edysiek u nas jaglaną to się dodaje to kapusty z grochem a tak to jakos nigdy nie jadłam w innej postaci. Butki fajne a ja dalej nie doszlam do deichmena hehe

A po naszych wczorajszych zawieruchach ani sladu no może siegu od groma jest.Wyszłam z małym wczoraj to w zaspę po pas wchodzil specjalnie.:-)

jestem znów, wyskoczyłam z Miłoszem do miasta bo dziś jego słodki dzień - raz w tygodniu może jeść słodycze bo jest na diecie :tak:

No i zrobiłam Insanity Cardio abs oraz Jillian Fat Bost Metabolism :)

reklama
Do góry