reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorota uwierz na rowerze sie namęczysz i to jak, jak nadasz szybkie tempo i przejedziesz ciągiem z 15 km to spocisz sie jak szczur hehe:-p A to, że ja ćwiczę dużo i jakies tam cardio itp to nie znaczy, że biegac będę, bo to całkiem inaczej sie oddycha itp. No i cały czas w jednej pozycji bieggniesz a tu zmieniasz i pracują co rusz inne mięśnie więc co chwila odciążasz jakiś tam skrawek ciała:tak:

Byłam u lekarza, do pediatry z Olką weszłam i wyszłam dostała Xyzal bo kaszel typowo alergiczny, z Miłoszem naczekałam się że miałam ochote dusić bo mimo, że lekarz wyczytywał to pod gabinetem ustawiały się babcie i wpieprzały na chama, że nawet nie zdązyłam porządnie wstać z krzesła a ta już w środku była. Stare wredne kaszaloty, kur... siedzi od 9 ma na po 10 a ja z 3 dzieci jęczących i nikt na to nie patrzy, Chory kraj. W każdym razie na szczęście to nie angina a jakas wirusówka, dostał jakieś tam leki ale nie antybiotyk i ma przez tydzien brać i tyle.

reklama
Witam się. Zmykam zaraz na zakupy z młodym bo przecież jutro wszystko pozamykane.

Gaja a to z Miłoszem do pediatry już nie chodzisz???
Zdrówka dla dzieciaczków a Tobie dużo siły życzę.

Editku nie wiem czy się zdziwił,ale na pewno napisał że swoją arogancję mogę kierować w innym kierunku :eek:

Dorcia jest taki magiczny numer jak 997 :tak:

Edysiek HOP HOP nasza ogrodniczko:)

Gaja no pewnie ;D ale raczej na moim dystansie rowerkiem się nie zmęczysz ;D hehehehe, a jeździsz tez w 1 pozycji ;-) chyba, że na ramie zasiadasz co jakiś czas :-p

powiem Wam, że jestem wręcz rozsmakowana w salacie.. różnych odmianach, ubóstwiam to.. do tego oliwa, mięsko przysmażone i jest bosko.. mogłabym to jeść cały czas :p :p tylko te gotowe salaty troche drogie no ale raz na jakiś czas..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorka na rowerze możesz ćwiczyć całe nogi, jak ciśniesz palcami to inne mięśnie, jak śródstopiem inne, piętą inne i ja jeszcze jeżdżę na stojąco ćwicząc pośladki :p No ale ćwiczą tylko dolne partie lecz je odciążasz. W sumie w biegu też można na palcach i na śródstopiu ale nie zawsze się chce;-)

jolek u nas mus przepisywania do rodzinnego gdy dziecko osiąga wiek szkolny bo jest jeden pediatra i ma za dużo dzieci a tez tylko na 1/2 etatu jest bo na emeryturze i odejść nie może bo nikt nie chce w przychodni pracować, wszyscy do szpitala bo wiadomo pracuje na oddziale i prywatnie wtedy wizyty zalecaja i kase trzepia a tu co? stała pensyjka. Nie ma go kto zastąpić:sorry2:

Witam :-)
Ja chwilowo będę nieobecna, bo już rozpoczęliśmy wędkowanie z biwakowaniem.
Jeszcze tylko dzisiaj musiałam córę zawieść na spotkanie przedrocznicowe i już można się wyluzować, a tak to już mam od wczoraj wolne i się relaksuję:-)
Dziękuję, że pamiętacie o mnie

Hejka.

Edyśku a nie za zimno na biwak?? Brrr na samą myśl o namiocie mam dreszcze.
Miłego wędkowania:)

Gaja :szok: zawsze powtarzasz że mieszkasz w małej mieścinie,ale nie myślałam że aż tak małej że taki problem z lekarzami macie!!

Dzień mi się zaczął dupowato_Odkurzacz mi wysiadł!!!!!
Do tego w klatce dziś akcja była, małe dzieciątko i jego rodzice się tlenkiem węgla podtruli całe szczęście wszyscy żyją!

Jolek wyluzuj kochana :*** lepiej już???

u nas pogoda do du... 11 stopni no co to ma być..:angry: ale nie dajemy się :-Dbyłam u tego fryzjera wczoraj. było bosko. jeszcze nikt mi tak głowy nie myl.. co prawda nie zapłaciłam mało( teraz i tak wszystko w góre poszło;/ ), ale za taką obsługę..nosz... byłam w 7 niebie.. starczy mi na pare mc :-) a kolorek mam trochę jaśniejszy niż miałam, ale dalej ciemny blond no i wycieniowałam kłaki .
w dodatku przyleciała siostra P z dziećmi więc jestesmy w rozjadach po rodzinie, dziś byłam u teściow o 10:-D było mega miło-jak dziwnie! jak nie unich, ale może idzie ku lepszemu. a teściu dał nam nowa nawigacje! oczywiście nie nowy model bo już ma kolejne, ale jakiś starszy :p ale 400 zł piechotą nie chodzi!!!! :D jeszcze się czai z ekspresem na kapsułki dla nas bo ma ich 3 albo 4:baffled: no więc jak ma gest to bierzemy :-D:-D:-D ogólnie majowka zaczyna się b. miło :tak: ale zobaczymy co będzie..

Dorka super z tym fryzjerem, też bym sobie chętnie poszła. A jak teściu ma tak dużo tych ekspresów to ja jeden poproszę ;-)
Kupiłam sobie ostatnio na spróbowanie kawę late z MOKATE, osobno mleczko w proszku osobno kawa..PYCHA.Naprawdę jakby się kawę z ekspresu piło:)

A z tą temperaturą to nie przesadzaj bo u nas taka jest od dłuższego czasu a nawet i niższa!

Ostatnia edycja:
Hejka:-) w ten zimny dzionek

Jolek nie dziw sie Dorci u nas była już letnia pogoda i znowu wróciła chłodniejsza i od razu człowiekowi zimno hehe

Dorcia fajny teść :-) a to on cały czas kupuje coraz nowsze modele nawigacji i innych sprzętów?

Gaja jak tam Miłoszowi przeszło czy dalej się męczy?

A my wczoraj na wsi dzisiaj w domku bo J do pracy i jutro znowu pewnie na wies heh a w niedziele na komunię jedziemy to zleci jakoś heh

reklama
Wow!! Jakie tu pustki. Witam się z kawką.

Editku to teraz wiecie jak u mnie jest :p Fajnie że czas leci.Mi ogólnie w ciągu dnia też czas leci za to dni się wleką!
Spiję kawkę i zmykamy na miasto.

Do góry