reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Kochane obejrzałam chyba wszystkie.. wszystkie jesteście piękne a brzuszki choć różne to naprawdę cudowne. Zazdroszcze Wam biustów.. zawsze byłam płaska i liczyłam na to, że w ciąży chociaż będę się mogła pochwalić dekoltem, ale.. no coś tam urosły ale to nie szczyt moich marzeń he he.. może jeszcze urosną ;) oto dwie fotki w bluzce i bez.. jakoś tak dwa tygodnie temu. całuję wszystkie brzuszki :******

Załączniki

• DSC02697.jpg
    DSC02697.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC02721.jpg
    DSC02721.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
sroczka to ty wstawiaj dodatkowo jeszcze aktualne fotki, co byśmy porównanie miały ;))) A brzusio pokaźne, kształtne i okrąglutnie-śliczne. A biustu swojego się nie czepiaj, bo jest jak najbardziej ok- napewno nie płaski :)

A ja odwrotnie im większy brzuszek tym czuję się gorzej ale nie jest to spowodowane tym, że czuję się nie atrakcyjnie. Raczej tym, że ostatnio w krótkim czasie bardzo się powiększył i jest dość nisko co utrudnia mi schylanie i muszę stosować dośc niezgrabne formy siedzenia. A co będzie potem, bo przecież jeszcze długa droga..

Ja na wagę nie wchodzę chyba do końca stycznia. Po Świętach i Sylwestrze się boję :D Mam zdjęcie z 20 tyg ale jeszcze nie na kompie i narazie sił mi brak na zrzucanie :D

A ja odwrotnie im większy brzuszek tym czuję się gorzej ale nie jest to spowodowane tym, że czuję się nie atrakcyjnie. Raczej tym, że ostatnio w krótkim czasie bardzo się powiększył i jest dość nisko co utrudnia mi schylanie i muszę stosować dośc niezgrabne formy siedzenia. A co będzie potem, bo przecież jeszcze długa droga..

eee koniczynko , mi też jest niewygodnie i siedzieć tak jak lubiłam i spać i schylać się ale takich dolegliwości będziemy miały wszystkie coraz więcej i cóż innego nam pozostało jak do nich przywyknąć ;)))

hmm. no dobrze czepiać się już moich cycuszków nie będę ;) mojemu się podobają.. nie mam niestety teaźniejszych ale to tylko dwa tygodnie, nie urósł przez ten czas tak bardzo

Mnie w dwa tygodnie strasznie się powiększył. A oto moje dwa aktualne. Tylko to jedno mało reprezentacyjne, bo jestem w żółtej piżamce ale co tam:laugh2:
IMG003.jpg IMG041.jpg

Załączniki

• IMG017.jpg
    IMG017.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry