reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

ypra Alex,jolka cudowne domki waszych dzieciaczków każdy piękny każdy wyjątkowy

nie wiem jak wy ale ja to normalnie widze jak ten mój bebenek rośnie w oczach i jest mi juz lżej prosto przejść niz bokiem hi hi

reklama
ilonka, zapomniałam dzisiaj o swoich brzuszku i chciałam przecisnąć się między autami, bokiem, bo przecież wygodniej było tak zawsze. I złożyłam jednemu lusterko:-D:zawstydzona/y:

jaipur....hahahha :-D

ja tez tak czasem mam, że próbuje sie gdzies przecisnąc...no i zonk - brzuch blokuje ;-)

he he teraz już nam łatwiej przodem niż bokiem i chyba musimy sie przyzwyczaić bo czasami z rozpędu bokiem bo wygodniej i szybciej i hmmm..... upsssssssssss nie dajemy rady

Dobrze,że mam wagę popsutą;-) bo ostatnio przybrałam i to sporo. Teraz jak idę, to czuję,że najpierw brzuch idzie przede mną;-) Ale co tam, później będę martwić się wagą - teraz ważne że młodemu jest dobrze w moim inkubatorku :tak:

ja natomiast dosyc czesto mam tak, ze jak stoje z wozkiem w kolejce sklepowej to zawsze ustanie za mna jakis babsztyl i popych mnie swoim wozkiem (niechcacy) i ja sie tym brzucholem obijam o swoj wozek, ale ja zawsze w takich sytuacjach wypinam dupe do tylu i kobita zalapuje ze mnie traca :-D ale z dnia na dzien boje sie juz przechodzic w tych obrotowych bramkach ze strachu, ze w koncu sie zaklinuje, a i jak mi cos spadnie to juz sie nie schyle tylko myk z krzesla i przysiad w rozkroku i z pwrotem do pozycji wyjsciowej ;-)

Moja waga też systematycznie wzrasta, ale ile na dziś wynosi - nie wiem (i może lepiej). I choć widzę, że brzuszek rośnie, to jednak od kilku tygodni na wysokości pępka jest taki sam - 92cm.
A oto moja dzisiejsza fotka - 27tc5dz

Załączniki

• 27tc4dz.jpg
    27tc4dz.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry