reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Misia, jolek - super brzucholki.
Jolek, twój to chyba już dosyć nisko jest co? Chyba że po prostu taki kształt bo w końcu każdy inny.

Salsera coś w tym jest. Już jakiś czas temu próbowałam sobie cyknąć fotę komórką i patrzyłam że jakoś tak dziwnie w dół leci. Na tych fotkach już tego nie widać. Ale brzuszek jest niżej.

reklama
daria - super kolaż :-) Fajnie, że będą kolejne :tak:

kamcia - proszę o maila do darii :-)

jolka1989, ilonka, futrzaczek, karolqa, styna, jaipur, misia, jolek27 - śliczne brzuszki, takie okrąglutkie :-) futrzaczku - mam taki sam fason bluzki tylko w fiolecie ;-)

Ja już mam 16 kg na plusie, w tym 3 kg w ciągu tyg. :szok: Ale tak jak piszecie dzidziuś najważniejszy, karmiąc schudniemy a reszta - dietka i ruch.

Ostatnia edycja:
A mnie w szpitalu jedna nastraszyla, ze jej bratowa przestala karmic piersia po 3 miesiacach, bo podczas karmienia tak zarła na potege, ze zamiast schudnac to jeszcze bardziej przytyla :szok: ale to chyba byl jakis wyjatek, bo pierwszy raz slysze zeby rzytyc w czasie karmienia, a nie schudnac...

No a brzusie sliczniutkie wszystkie bez wyjatku.
Jolek ty juz prawie 36 tydz, wiec moze juz do porodu ci sie obniza co? Chyba jakos tak ze 2 tyg wczesniej moze sie opuszczac nie?

A to my na koniec 32 tygodnia :-)

IMG_0575.JPG IMG_0581.JPG
IMG_0578.JPG IMG_0566.JPG

W końcu mężulek zrobił nam sesję ;-)

reklama
Dzięki Dziewczyny :-) A sypialnia niestety nie nasza :-( stąd dopiero teraz nadarzyła się okazja do zrobienia fotek :-D

Do góry