reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
mandrzejczuk, już pisałam ,że znam i widziałam przypadki jednej koleżanki co dość mocno przytyła właśnie w czasie karmienia, a druga to tak 2-3 kg do tych paru kg co zostały jej po ciąży.Więc z tym karmieniem i automatycznym chudnięciem...

Ypra, niezły kaliber brzuszka:) i mamusia jaka szczęśliwa.

jolek,Twój też wcale nie mizerny brzucholek:) Ty jesteś 36 tydzień ?hm, nic już dzisiaj nie kumam, chyba jestem w szczytowej formie:D
może Ci brzuszek nie podszedł jeszcze maksymalnie do góry? Już miałaś go aż przy żebrach ,że oddychać było ciężko?

Ostatnia edycja:
jolka1989, ilonka, futrzaczek, karolqa, styna, jaipur, misia, jolek27, ypra- śliczne brzusie

ypra-
a ta sypialnia, normalnie wymiata:tak:

a oto mój:-p
Zobacz załącznik 339211Zobacz załącznik 339212
pencil.png

Ewcia śliczny brzucholek:)

Jaipur ja mam 34 tydz...A brzuszek idzie w dół bo w końcu nie mały ciężarek siedzi w środku :):)

reklama
Do góry