reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
No faktycznie mocne te rozstepy ale pociesze cie, moja sasiadka miala takie same tlyko, ze na bokach i po roku czasu jak mi je pokazala to nie moglam uwierzyc, bo praktycznie niewidoczne sa, dopiero pod swiatlo je widac, wiec one sie wybiela, a takie czerwone sa najleposze do wyleczenia

Albo jakimis kremami na isteniejace juz rozstepy, jakies pillingi albo chyba masc z wit A, cos czytalam o takiej masci czy to kremie w tych gazetach mamusiowch, w aptece mozna dostac taka masc

Mi Cepan w ciąży odradzili w aptece, że ta heparyna przenika i nie powinno się, ale nie wiem na ile to wynika z braku przeprowadzonej dostatecznej ilości badań. Ja się jednak nie zdecydowałam i smaruję brzucholinkę tylko dla ciężarnych. Nie widzę poprawy, ale mniej swędzi i psychicznie mi lepiej że jednak coś robię w tym kierunku ;-)

reklama
Do góry