reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Bardzo dziękuje dziewczyny za miłe słowa,szczególnie że dziś przeżyłam 1wsze załamanie po porannym zważeniu się. Beczę cały dzień jak głupia...
Jolka1989 ja i moja koleżanka która też jest w ciąży stosujemy te same peelingi i kremy na rozstępy (Babydream z Rossmana). Ja póki co (tfu tfu) rozstępów nie mam, ona ma już parę na boczkach. To niestety geny..one w głównej mierze są decydujące. Wydaje mi się że pielęgnacja to tylko dodatki. Głowa do góry!! Jedne z nas mają rozstepy, inne 11 kg na plusie :) Oczywiście zachęcam do aptecznych maści i kremów, ponieważ słyszałam od wielu koleżanek że zmniejszają widoczność "niespodzianek" ciążowych.

reklama
Jutro wybiorę się do apteki i będę probowac :) A tak na poprawę humoru wstawiam zdjecie mojego brzuszka... Juz niedlugo 30 tydz i coraz blizej spotkania z naszym Maleństwem. :) Zdjęcie0101.jpg

mycha i jolkaa brzuszki przepiękne i nie macie się co dołować bo to szkodzi dzieciaczkom. Ja też już sporo przybrałam rozstępy też zawitały ale trudno... ważne jest to że już niedługo będziemy swoje bobaski tulić :)

jolka, śliczny brzuszek! Na wagę nie ma co patrzeć, w końcu nie jemy non stop niezdrowych rzeczy, więc te kg są potrzebne.

udało mi się zmobilizować na chwilę i odpalić aparat:) fotka sprzed minuty, jutro będzie 31 tydzień.

Załączniki

• DSC00411.jpg
    DSC00411.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry