reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Mandrzejczuk, Salsera piękne brzuszki
karolka nie łam się, po porodzie zrzucisz zbędne kg
A co do storczyków - ja też mam kilka w kolekcji :-) ostatnio dostałam od męża na walentynki niebieskiego-o takiego
Zdjęcie0617.jpg

reklama
karolka nie warto się przejmować- u każdego inaczej się liczy- zależy od wagi startowej, wzrostu i stopnia zatrzymywania płynów przez organizm.

Salsera EXTRA sesja ! Super fotki i sliczna mamusia z Ciebie ! :)

Mandrzejczuk jak zwykle wygladasz pieknie :)
Mam taki sam stepper. I powiedz mi kochana czy nie bola Cie po nim kolana? Bo mnie od samego poczatku jak zaczelam na nim cwiczyc to mnie bolaly. I moja kolezanka tez ma taki sam i tez ja bola..

To ja chyba z wszystkich was mam najwiecej ! Bo az 15 kg !!!!!! na plusie. No ale co ja poradze jak ja codziennie musze zjesc cos slodkiego. Ostatnio az mi bylo slabo a po czekoladce przeszlo :) No trudno no..
A w pasie 100cm rowno..
Rozstepy wyszly mi w ok.5 miesiacu chyba, na piersiach kilka malych, a teraz cholerstwa jest wiecej !! I grubsze! I najbardziej tak kolo pachy ale z dekoldem tez juz chyba bede musiala sie pozegnac :/ I do tego jeszcze te zyly widoczne !
Na brzuchu na razie nie mam, ale ja mam tendencje wiec lepiej sie nie łudzic ze nie bedzie do konca.. choc bardzo bym chciala!

Mandrzejczuk śliczna z ciebie mamusia i zgrabniutki brzusio
Salsera super fotki i oczywiście zgrabna mamusia ze zgrabnym brzuszkiem

reklama
Salsera EXTRA sesja ! Super fotki i sliczna mamusia z Ciebie ! :)

Mandrzejczuk jak zwykle wygladasz pieknie :)
Mam taki sam stepper. I powiedz mi kochana czy nie bola Cie po nim kolana? Bo mnie od samego poczatku jak zaczelam na nim cwiczyc to mnie bolaly. I moja kolezanka tez ma taki sam i tez ja bola..

To ja chyba z wszystkich was mam najwiecej ! Bo az 15 kg !!!!!! na plusie. No ale co ja poradze jak ja codziennie musze zjesc cos slodkiego. Ostatnio az mi bylo slabo a po czekoladce przeszlo :) No trudno no..
A w pasie 100cm rowno..
Rozstepy wyszly mi w ok.5 miesiacu chyba, na piersiach kilka malych, a teraz cholerstwa jest wiecej !! I grubsze! I najbardziej tak kolo pachy ale z dekoldem tez juz chyba bede musiala sie pozegnac :/ I do tego jeszcze te zyly widoczne !
Na brzuchu na razie nie mam, ale ja mam tendencje wiec lepiej sie nie łudzic ze nie bedzie do konca.. choc bardzo bym chciala!
No właśnie ja Cię Kochana przebijam bo u mnie prawie 20...

Do góry