reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
salsera sesja rewelacja

Mandrzejczuk, Salsera piękne brzuszki
karolka nie łam się, po porodzie zrzucisz zbędne kg
A co do storczyków - ja też mam kilka w kolekcji :-) ostatnio dostałam od męża na walentynki niebieskiego-o takiego
Zobacz załącznik 336147
śliczny :-)
adeczka
Fanka BB :)
Mandrzejczuk, Selsera pieknie wygladacie, super zdjecia, sliczne z was mamusie.
Salsera EXTRA sesja ! Super fotki i sliczna mamusia z Ciebie !
Mandrzejczuk jak zwykle wygladasz pieknie
Mam taki sam stepper. I powiedz mi kochana czy nie bola Cie po nim kolana? Bo mnie od samego poczatku jak zaczelam na nim cwiczyc to mnie bolaly. I moja kolezanka tez ma taki sam i tez ja bola..
To ja chyba z wszystkich was mam najwiecej ! Bo az 15 kg !!!!!! na plusie. No ale co ja poradze jak ja codziennie musze zjesc cos slodkiego. Ostatnio az mi bylo slabo a po czekoladce przeszlo
No trudno no..
A w pasie 100cm rowno..
Rozstepy wyszly mi w ok.5 miesiacu chyba, na piersiach kilka malych, a teraz cholerstwa jest wiecej !! I grubsze! I najbardziej tak kolo pachy ale z dekoldem tez juz chyba bede musiala sie pozegnac :/ I do tego jeszcze te zyly widoczne !
Na brzuchu na razie nie mam, ale ja mam tendencje wiec lepiej sie nie łudzic ze nie bedzie do konca.. choc bardzo bym chciala!
Mandrzejczuk jak zwykle wygladasz pieknie
Mam taki sam stepper. I powiedz mi kochana czy nie bola Cie po nim kolana? Bo mnie od samego poczatku jak zaczelam na nim cwiczyc to mnie bolaly. I moja kolezanka tez ma taki sam i tez ja bola..
To ja chyba z wszystkich was mam najwiecej ! Bo az 15 kg !!!!!! na plusie. No ale co ja poradze jak ja codziennie musze zjesc cos slodkiego. Ostatnio az mi bylo slabo a po czekoladce przeszlo
A w pasie 100cm rowno..
Rozstepy wyszly mi w ok.5 miesiacu chyba, na piersiach kilka malych, a teraz cholerstwa jest wiecej !! I grubsze! I najbardziej tak kolo pachy ale z dekoldem tez juz chyba bede musiala sie pozegnac :/ I do tego jeszcze te zyly widoczne !
Na brzuchu na razie nie mam, ale ja mam tendencje wiec lepiej sie nie łudzic ze nie bedzie do konca.. choc bardzo bym chciala!
reklama
No właśnie ja Cię Kochana przebijam bo u mnie prawie 20...Salsera EXTRA sesja ! Super fotki i sliczna mamusia z Ciebie !![]()
Mandrzejczuk jak zwykle wygladasz pieknie![]()
To ja chyba z wszystkich was mam najwiecej ! Bo az 15 kg !!!!!! na plusie. No ale co ja poradze jak ja codziennie musze zjesc cos slodkiego. Ostatnio az mi bylo slabo a po czekoladce przeszloNo trudno no..
A w pasie 100cm rowno..