Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i jeszcze nikomu nie pomachała na pożegnanie,robi to kiedy chce. ostatnio na spacerze do ludzi tak machała,do drzewa nawet do skrzynki na listy
a najczęściej to do telewizora
i podnosi do góry rozciapirzoną rączkę jakby chciała powiedzieć "pięć piw poproszę"
ostatnio wyciąga obie ręce ale dlaczego to już nie wiem;-)
ostatnio mamy z niej ubaw ale jednego nie moge pojąć...jest taki upał,nie ma czym oddychać,człowiekowi nic sie nie chce a ona ma tyle energi w sobie,cały dzień na podłodze,polerka,wstawanie,chodzenie...podziwiam

ile tez mozna tylko z mamusia w koncu kazdy potrzebuje odmiany
a moj synek ma jeszcze jedna przypadlosc jak nie ma mnie w poblizu bawi sie w najlepsze a gdy tylko radar mame namierzy wrzask niesmowity i rece ku gorze
wiec gdy maz sie nim zajmuje ja znikam z pola widzenia;-)
.

Ja naprawde chciałąbym, żeby ona zaczęła już raczkować. Coś zauważy w drugiej części pokoju i wrzask, bo ma kłopoty z dotarciem tam. Wpełza pod stół i wrzask, bo sie zaklinuje. I tak latam po pokoju w to i we wto 
Jak tylko tatuśpojawia sięna horyzoncie to mamusia może spadać. Nawet nakarmić jej wtedy nie mogę tylko tatuś :-
;-)

.Jak tatuś wychodzi to od razu usta w podkówkę i płacz.Jak tatuś się pojawia - uśmiech od ucha do ucha.Ostatnio mówię do Oliwki 'powiedz mama' (i tak milion razy dziennie) a ona patrzy na mnie zdziwiona i krzyczy 'tata tata' :-(