Dzieki za pocieszenie Niby wiem ze mala ma jeszcze czas z tym chodzeniem ale jakos tak sie zmartwilam. A na kawke Bodzinko chetnie sie wybiore
 Niby wiem ze mala ma jeszcze czas z tym chodzeniem ale jakos tak sie zmartwilam. A na kawke Bodzinko chetnie sie wybiore Moze pod koniec tygodnia jak sie uda a jesli nie to koniecznie na poczatku przyszlego co ty na to??
 Moze pod koniec tygodnia jak sie uda a jesli nie to koniecznie na poczatku przyszlego co ty na to??

Niby wiem ze mala ma jeszcze czas z tym chodzeniem ale jakos tak sie zmartwilam. A na kawke Bodzinko chetnie sie wybiore
 Niby wiem ze mala ma jeszcze czas z tym chodzeniem ale jakos tak sie zmartwilam. A na kawke Bodzinko chetnie sie wybiore Moze pod koniec tygodnia jak sie uda a jesli nie to koniecznie na poczatku przyszlego co ty na to??
 Moze pod koniec tygodnia jak sie uda a jesli nie to koniecznie na poczatku przyszlego co ty na to?? 

. oj nie raz to mnie wyprowadziło z równowagi...
. oj nie raz to mnie wyprowadziło z równowagi...
 przebija piatke fakt ze jakies piec razy od razu
przebija piatke fakt ze jakies piec razy od razu
 Im bardziej mu nie pozwalam tym większą ma frajde a moje okulary już są pokrzywione
Im bardziej mu nie pozwalam tym większą ma frajde a moje okulary już są pokrzywione