reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Krwawienie po stosunku

magialenna

Styczniowe mamy'06
Dziewczyny,czy zdazylo sie wam krwawienie po stosunku? Jestem w 9-tym tyg. Jakies dwa dni temu,po tym jak kochalismy sie,poszlam do toalety zrobic siusiu i zobaczylam,ze mocz byl zmieszany z odrobinka krwi...potem na bieliznie tez mialam mala kropeczke...Co sie dzieje?

reklama
WITAJ!

NA TWOIM MIEJSCU NIE LEKCEWAŻYŁABYM KRWAWIENIA,POWINNAŚ ZARAZ SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z TWOIM LEKARZEM LUB POŁOŻNĄ.JEŻELI SYTUACJA SIĘ POWTÓRZY TO COŚ JEST NIE TAK.
ALE NIE MARTW SIĘ NA PEWNO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE JEDNAK MUSISZ PAMIĘTAĆ O TYM ŻEBY DBAĆ O SIEBIE I WSZELKIE OBJAWY ZGŁASZAĆ LEKARZOWI WTEDY BĘDZIESZ MIAŁA PEWNOŚĆ ,ŻE NC TAKIEGO SIĘ NIE DZIEJE.

POZDRAWIAM. :)

Kiedy byłam w ciąży to tez miałam krwawienie po stosunku. Tylko raz. Byłam w 4 miesiącu.
Tylko że mnie krew pociekła po tyłku strumieniem. Tak się wystraszyłam że gdy się myłam to prysznicem wszystkie ściany pooblewałam. Przyjechało pogotowie i zabrali mnie do szpitala. Tam zrobili wszystkie badania i okazało sie że to było jedynie obtarcie szyjki macicy, ale zgadam się z przedmówczynią i uważam że powinnaś jak najszybciej udać się do lekarza. Na wszelki wypadek. Na pewno nie zaszkodzi a będziesz pewna że wszystko jest ok.

Pozdrawiam.

Jesli masz nadrzerke To moze byc przyczyna krwawienia mialam tak w 16 tygodniu Ze krwawilam a sie okazalo ze to przez nadrzerke ::)

mnie to tak lekarz załatwił w 12 tygodniu na badaniu usg dopochwowe zaczełam krwawić czyli udaj sie lepiej do lekarza i będziesz spokojna

magialenna! Nie zwlekaj! Jesli masz wizytę u lekarza później niż jutro to kierunek izba przyjęć najlepiej szpitala ginekologicznego - tam najczęściej mają USG na izbie przyjęć i cały czas jest kilku lekarzy - ja musiałam czekać ponad godzinę bo się akurat odprawiali. Powodów możę być wiele i ty;ko lekarz morze rozstrzygnąć ktory jest Twój. Zdóweczka dla Ciebie i dzidzi.

Wszystko w porzadku!!!
Okazalo sie,ze to krwawienie, bylo spowodowane obtarciem szyjki macicy,uuf...
Dziekuje wszystkim za rady i pozdrawiam ;)

ja w pierwszej ciazy tez mialam takie krwawienie po stosunku...pojechalam szybciutko z mezem do szpitala i sie okazalo ze dzidzi juz niebije serducho...od tego czasu za bardzo sie obawiam i teraz bede ostrozniejsza!!

jak ja pierwszy raz zaczelam krwawic to pierwsze co mi przychodzilo do glowy to dziecko
Ze cos mu sie stalo ::) ::) oczywiscie lament byl i szukanie lekarza ktory by przyjmowal w niedziele :):):)

reklama
witam was! ja miałam wczoraj krwawienie po stosunku .jestem w 8 miesiącu ciązy, do tej pory wszystko bylo dobrze,ale boje sie ze jest coś zle?mam powiedziec o tym ginekologowi?wacham sie bo jest mi wstyd o tym mowic...pomóżcie:sorry:

Do góry