fruitofhope
Fanka BB :)
Anemarie!!!!!&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sabi ja lecze się w Gyncentrum. Jestem bardzo zadowolona. Obecnie jestem w 9 tcCześć Dziewczyny
Jestem nowa. Zaczynam swoja przygodę z IVF. NA razie jestem na antykach i od połowy stycznia wyciszanie i później stymulacja.
Fruit ja też zastanawiam się nad provitą i gyncentrum. Tzn od prawie roku leczę się w Provicie u Dra Mańki. Jestem bardzo zadowolona. Przeprowadzał u mnie laparoskopię. Niestety mam endo IV st.. :/
Tylko mam wątpliwości co do IVF.. bo różne opinie się pojawiają.. ale jakby nie było to wszystkie kliniki mają gorsze lub lepsze opinie. Jeśli komuś w danej nie wyjdzie to raczej nie poleca.. a różnie to bywa. Dlatego zawitałam tutaj bo może któreś z Was leczyły się w Provicie albo GynC?? Może jakieś wskazówki??
Z góry dziękuje
Pozdrawiam
Madzia,pecherzyk-serduszko widac,slychac okolo 6-8tyg.czasami i pozniej.Wazne ,ze Beta rosnie ladnie.Nie stresuj sie kochana,bedzie dobrze.no to faktycznie musiało być widać. właśnie lekarz mi powiedział że hcg musi być ponad 1000 żeby był widoczny pęcherzyk. no zobaczymy we czwartek. dziś zrobiłam test popołudniu i druga kreska wyraźniejsza niż z porannego moczu w 16 dpt, także mam nadzieję