Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym chyba robila w innym labo,albo zadz.i zapytala,chociaz...to pewno tez nic nie pomoze.jak ostarnio jechalam do gentyka to dali mi protokoly z punkcji i badania spermy,wtedy tez oczy robilam...czlowiek sie czuje czasami jak skonczony idiota,robiony ze wszystkich stron w bambuko.Podstawa,nie za duzo wiedziec i cicho siedziec i placic oczywiscie.Dziewczyny, nie uwierzycie...
siedzę i drukuję z internetowego konta w Diagnostyce swoje wyniki przed jutrzejszą wziytą, ukłądam je chronologicznie...
I beta, II beta, III beta i ta IV, która rozwiała moje nadzieje...
pamiętam jak dziś wizytę u ginekologa o 12.00 i jego słowa, że nie ma pęcherzyka. na potwierdzenie kazał zrobić betę, którą sprawdziłam po 2 godzinach i odczytałam wynik <1,2. poinformowałąm o tym lekarza. tydzień pózniej miałąm wizytę, na której nic już na usg nie było. taka historia, ale...
drukuję teraz tę betę, a tam wynik 355!!!!!! nie było tego wyniku! pamietam, jak otworzyłam wynik - był ponizej 1,2 i patrzac na ekran zadzowniłąm do lekarza. powiedział "to szybko spadło, dobrze"...
i tak teraz patrzę na ten wydruk - ja odczytałąm wynik około 14.00, a tu jest "godzina wydania: 16.26".. to co się k.... przez dwie godziny sam zminił?
wiem, że nic już nie mozna było zrobić, ciążę straciłam.
ale jak ja mam teraz wierzyć w betę i w laboratoryjne wskaźniki?!!
Nie ma zadnej szansy,beta musi byc 0000000 inczej bys nie dostala@@.Wracaj z dobrymi wiadomosciami,trzymam kciuki.Dziewczyny, pytanie może i glupie, ale.. Jak sądzicie? Ja tej bety od tamtego czasu juz nie badalam (do wczoraj bylam pezekonana, ze wyniosla 1,2, nie wiem skąd to 355..). Minęło już 2, 5 mca, w tym czasie dostałam 3 razy regularna @... czy jest jakaś minimalna szansa, ze w tym momencie ta beta wynosi ponad 1,2?!
Powiedzcie, że niepotrzebnie panikuje i wymyslam ze stresu przed dzisiejsza wizyta...
A luteina nie działa na odwrot ?anika11 - kurcze, ale historia. Ja na betach się nie znam, ale skoro miałaś już @ to chyba znaczy, że zeszło wszystko na zero.
Nie zmartwiaj się już, teraz myśl pozytywnie o obecnym podejściu![]()
Yplocka - ja nie wiem, ale słyszałam, że melisy nie można pić w ciąży, bo może wywołać poronienie. Oczywiście nie jedna szklanka, tylko większe ilości.
A u mnie @ wciąż brak. Serio, chyba sobie łyknę nieco Luteiny, to może ta zolza się zjawi. Jak myślicie? Czy lepiej czekać, aż sama się pojawi? Dziś mój 34dc.