reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzionga to musisz podejść tak zebys czuła sie najlepiej - ja np w gory poszłam z 10 dni po transferze do pracy wrocilam po tygodniu

Dzień dobry Wszystkim :) moja dzisiejsza beta 353.58. To 12dpt. Cieszę się już bardziej :) tylko mam problem. Pomóżcie mi . Pani w klinice powiedziała że mam za 4 tygodnie iść na wizytę do lekarza. Bo to będzie 6tc. To się naprawdę tak od dnia transferu liczy ???

Dzień dobry Wszystkim :) moja dzisiejsza beta 353.58. To 12dpt. Cieszę się już bardziej :) tylko mam problem. Pomóżcie mi . Pani w klinice powiedziała że mam za 4 tygodnie iść na wizytę do lekarza. Bo to będzie 6tc. To się naprawdę tak od dnia transferu liczy ???

piękny przyrost, to już można się cieszyć i gratulować oficjalnie myślę :)

reklama
LUTY:

10: aniolkowamama - usg :-)

11: Edenlayn - kontrola szyjki + położna
11: Bety72 - badanie progesteronu
12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
13: anika11 - Kropkowa wizyta :-)
15: moniusia_ - wizyta stymulacyjna
15: Ewa651 - usg Kropków :-)
15: Emenems - kontrola wagi u Em :)
16: Bety72 - MEGA, WYPASIONA BETA!!! :-) <3
19: Edenlayn - kontrola szyjki + usg
22: aniolkowamama - prenatalne :-)
22: Nova-2016 - wizyta kontrolna przed transferem :-)
23: Hess - usg prenatalne (w abonamencie)
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)
24: Edenlayn - badania prenatalne
26: Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

10: Edenlayn -
termin CC :-)

Ostatnia edycja:
Do góry