reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

U mnie w pierwszej ciąży wychodził niski i okropnie się tym stresowalam. W związku z p odraznieniem luteina po pierwszym transferze, przy drugim dano mi prolutex i duphaston. Nie sprawdzałam poziomu. Wiem, ze wiele dziewczyn tutaj bada i uważam, ze lekarze indywidualnie do tego podchodzą w różnych klinikach. Dla jednych to standard dla innych zbędne badanie. W której się leczysz?
w Parens w Krakowie. nawet fajnie tam jest :)

reklama
anne, moim zdaniem właśnie ilość komórek, później ilość i jakie zarodki były i jeszcze czym kto był stymulowany :) I jeszcze proponowałabym dodać informację czy jest jakieś dziecko z naturalsa z przed in vitro, czy były poronienia, itd ;)

anne, moim zdaniem właśnie ilość komórek, później ilość i jakie zarodki były i jeszcze czym kto był stymulowany :) I jeszcze proponowałabym dodać informację czy jest jakieś dziecko z naturalsa z przed in vitro, czy były poronienia, itd ;)

Moniusia, pomysl git,tylko mysle czy do opanowania bo jesli masz za soba jeden transfer i 4 komorki to nie ma problemu,a jak ktos ma za soba 4 stymulacje i 30 komorek,to jak to ugryzc ???mozna to zsumowac??? podejscia-4,razem -30 ,podanych -powiedzmy 6,zamrozonych 15 np.
Musze jakos skumulowac,bo tabelka bedzie na 3 strony:szok:
naturals,poronienie,leki-OK

Annemarie dobry pomysl:p teraz w pracy siedzę, to nie pomogę ale jak do jutra nie ogarniesz, to pomyślimy..co dwie głowy to nie jedna! :)
Kwiatuszek!?!?! Niezle jaja. A co z narkoza? To nie problem żeby teraz tam ingerować? Napisz nam co nieco :D
Kolezanko, ktora wraca do nas do gry ( wybacz nie pamietam nicka a pisze z tel.i nie mam jak cofnąć strony ) - Kciuki za Ciebie i Twojego kropka:) oby to bylo ostatnie podejscie, szczesliwe oczywiscie! Ja mialam transfer wtedy kiedy Nika:) mi się nie udało..kolejny raz. Ale jestem mega szczęśliwa, że Ona nosi teraz pod sercem małego szkraba:)

Moniusia, pomysl git,tylko mysle czy do opanowania bo jesli masz za soba jeden transfer i 4 komorki to nie ma problemu,a jak ktos ma za soba 4 stymulacje i 30 komorek,to jak to ugryzc ???mozna to zsumowac??? podejscia-4,razem -30 ,podanych -powiedzmy 6,zamrozonych 15 np.
Musze jakos skumulowac,bo tabelka bedzie na 3 strony:szok:
naturals,poronienie,leki-OK

Nie wiem :p nie byłam dobra w tabelkach :p ale ilośc komórek też istotna jest, no nie wiem trza pomyśleć :D

Annemarie dobry pomysl:p teraz w pracy siedzę, to nie pomogę ale jak do jutra nie ogarniesz, to pomyślimy..co dwie głowy to nie jedna! :)
Kwiatuszek!?!?! Niezle jaja. A co z narkoza? To nie problem żeby teraz tam ingerować? Napisz nam co nieco :D
Kolezanko, ktora wraca do nas do gry ( wybacz nie pamietam nicka a pisze z tel.i nie mam jak cofnąć strony ) - Kciuki za Ciebie i Twojego kropka:) oby to bylo ostatnie podejscie, szczesliwe oczywiscie! Ja mialam transfer wtedy kiedy Nika:) mi się nie udało..kolejny raz. Ale jestem mega szczęśliwa, że Ona nosi teraz pod sercem małego szkraba:)

Najki spokojnie, to wymaga troche czasu:biggrin2:musze najpierw dostac odgorna zgode,tabelka ma byc pod ikonka,cak i jest :biggrin2:sama tego nie zrobie ,napisze wieczorem do moderatora albo administratora,jak gdzies go znajde.

Dziewczyny ja jestem w takim szoku ze nie wiem co mam myśleć, muszę czekać do soboty wszystko się okaże
będę informować Kachne to Wam da znać. Ja nawet nie wiem kiedy by mogło dojść do zapłodnienia bo taka zabiegana jestem przez prace ze nie pamiętam w jakie dni się kochalsmy SZOK
ale cos mi sie wydaje to zbyt piekne i łatwe, na dodatek mialam taki mega okres a dzis mam 8dc
7dzien stymulacji
o 23 zastrzyk na pekniecie.

reklama
Do góry