Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzień dobry Wszystkim. Przepraszam za panikę wczoraj. Dzisiaj pojechałam rano zrobić betę i mam 8782.75. A to jest 18dpt. Także raczej wszystko ok. A ja Siedzę i rycze. Masakra z tymi hormonami. Życzę Wam miłego dnia !!!!
Cześć dziewczyny! Po przeczytaniu dobrych kilku stron postanowiłam że muszę się znaleźć wśród tak sympatycznego i pomocnego grona jak Wy! Nie na wielu forach można się spotkać z takim zainteresowaniem wobec drugiej osoby jak tutaj o czym świadczy m.in Wasza duża aktywność we wpisach, jednym słowem Fajny klimat...
Przechodząc do sedna My staramy się ok 2 lat, problem tkwi nie wiadomo w czym więc pewnie w dużej mierze w głowie..
Czekam na @ i zaczynam długi protokół z antykoncepcją czyli za chwilę.. Pozdrawiam i 3mam kciuki za wszystkie z Was!
Dziewczyny ciesze się z każdego waszego sukcesu. To napawa optymizmem. Mam nadzieje ze i ja będę mogła się kiedyś podzielić swoją betą. Udanego dnia :-) Szczególne pozdrowienia dla Hess i Ewy651 - kiedy pojawiłam się na forum to Wasze historie były dominujące i ciesze się z takiego finału :-)
To moje pierwsze ivf, niestety komercyjne bo wcześniej nawet o tym nie myślałam no i się spóźniłam i to zaledwie chwilę jedyny plus to zapłodnienie wszystkich komórek..