Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może źle zareagowalas na leki ?Ja juz po...
znow jakby ktos mnie strzelil..
7, z tego dwa male..
W sobote kontrola, gdzies w pon. punkcja..
Ostatnio bylo 7 i do transferu nie doszlo..
Dr powiedzial,ze jest bez dwoch zdan problem z jajnikami. Co to moze ooznaczac? ..
Głównym pokarmowym źródłem witaminy D3 są tłuste morskie ryby, których spożycie w naszym kraju jest bardzo małe. Przeciętna polska dieta nie jest więc w stanie pokryć zapotrzebowania na witaminę D3. Ludzki organizm ma zdolność syntezy skórnej witaminy D3 pod wpływem promieniowania słonecznego,. Ja nie mówiłam by nie brać suplementów wcale tylko z umiaremAnne ma rację. Tu dieta nie ma nic do rzeczy. Bo jak w diecie witamina D ? To trzeba suplementowac.
Moniusia a poziom ertradiolu Ci badal???nie rozumiem o co chodzi masz dosc wysokie Amh(czy cos pokrecilam?)wiec nie w tym diabeł pogrzebany.Jakies pomysly mial dok.???
Moniusia będzie dobrze. Może za niskie dawki miałaś. Ja miałam 6 pobranych a z nich wyszło 4, a za drugim razem 6 pobranych i 1 wyszedł. A jakie masz AMH?
Powiedzial cos o jakis receptorach chyba. Jak sie nie uda to go pogwalce o to.Hmmm... nie wydaje mi się, żeby to był problem z jajnikami
a tak bym chciala poglowkowac .Buziaki kochana