G
Gość
Gość
Annemarie jak to jest z tym amh.
Mam 36 lat.
Blagam napisz, bo Ty madra jestes!
Mam 36 lat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak o pierwsze.strawbelka 0.8 to jeszcze dobry wynik
Po 30 niestety jest z rezerwą coraz słabiej wiadomo, a Ty strawbelka walczysz o pierwsze maleństwo ?
Ja mialam tez duza torbiel czekoladowa na jajniku, jajnik byl spisany na straty, ale udalo sie go uratowac i smiga hak nowy. Pewnie to tez mi rezerwe obnizylo.Tak o pierwsze.
Ja mam problem z immunologia.
Nk, hashimoto i jeszcze podobno endometrioza sie zaczyna.
Zachodzic zaszlam 2 razy tylko zarodek obumieram.
Annemarie jak to jest z tym amh.
Mam 36 lat.
Strawbelka problem, że ja już jestem przy końcu stymulacji :-)
Dobra mam ponad tydzień do punkcji.
Pije jakieś verfexy, witaminy C, aerozol do nosa .
Ann czekaj, czekaj to ja teraz nie mogę zwykłych leków ?? Takich nie dla ciężarnych. Dobra ogłaszam zbiorowe kciuki za mój organizm żeby się wyleczyl szybko HEJ
To co? Z takim amh to nic nie bedzie z moich komorek?wejdz w Slownik in vitro ,tam sa 3 czesci o AMH,masz bardzo niskie jak na 36 lat,na to Ci nic nie wymysle jak pozeralam witaminy,suplementy i DHEA Eliot i jakim cudem podciagnelam.