reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, Jestem 6 dni po transferze, bili mnie brzuch jak bym miała zaraz dostać okres i kluja mnie jajniki. zarodek w 5 dobie był klasy BL 1.2.2 Nie Wiem ci myśleć, zaczynam schizowac, że coś złego się dzieje..Czy któraś z Was miała też takie objawy, a potem było ok? pozdrawiam
hormony daja o sobie znac, czasem to dobry objaw:-) nie ma co rokować na tym etapie. No inie panikuj jak bys plamień dostała bo to może być plamienie implantacyjne:-)

reklama
Tatus już zrobił skrzynie dla bliźniaków
2016-03-21 20.44.02.jpg

Załączniki

• 2016-03-21 20.44.02.jpg
    2016-03-21 20.44.02.jpg
    125,8 KB · Wyświetleń: 872
Wiem wiem jestem przyglupem :p ale co to znaczy mężczyźni z OAT? Własnie sprawdzilam M ma w nasieniu z tych nieprawidłowych 99% nieprawidłowych zbudowanych główek i akrosomu, podobno to najczęstsza nieprawidłowosc i dr mówił że patrząc na caly wynik nie ma się co martwić a jednak nazwalas to teratospermia :/
Etam przygłupem, taka wiedza niepotrzebna dopóki maz nie jest chory, albo ty:-p terato oznacza ze jest dużo form patologicznych, więcej niż przewidują to normy np. kruger'a. Normy się cały czas obnizaja bo okazuje się, ze nasienie się pogarsza ale i tak naprawdę facet z 5mln plemników mozebyc płodny :-p a oat to oligoasthenoteratospermia. Mało plemników oligo, kiespko ruchliwych astheno i dużo form patologicznych terato-.

Dzięki Kate:-) Postaram się :-) Tylko to czekanie mnie wykańczanie:-S Jeszcze 10 dni do testu, ale mam nadzieję że jakoś zleci, porobiło już porządki we wszystkich półkach i szufladach w domu, wczoraj nawet choć nie cierpię pracowałam:-)) Wstaje o 6 rano bo już spać nie mogę, biorę psa i na spacer i po świeże bułki lecę, mąż zachwycony, jak wstaje to śniadanko gotowe pies wprowadzony, no żyć nie umierać :-) Nie znoszę czekania więc czas organizuje tak ze sama siebie przechodzę:-) Ale dzięki temu jakoś te dni lecą :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry