reklama

Kto po in vitro?

A ja, Wam wszystkim z bliska i z daleka życzę na te wspaniałe Święta co oznaką są tego, iż życie w nas trwa byście ot co, tak po prostu się KOCHALI....byście słyszaly, to co płynie z głębi Waszego serducha, byście siebie i swych bliskich szanowaly, byście odrzucaly od siebie wszystko to, co nas chce skłócić, poróżnić i zniechęcić do siebie nawzajem. Nie dajmy się zwariować, postarajmy się być dla bliskich i tych dalszych po prostu DOBRYMI LUDŹMI,. Odszukajmy w nas Dobro i pozwólmy mu trwać. Tego Wam i sobie życzę na te nadchodzące juz dziś święta. ......

reklama
Kochani zycze Wam spokojnych swiat. Aby kazdej z Nas powoli spelnialy sie marzenia w mniejszym stresie I bolu zarowno psychicznym jak i fizycznym. Aby kazda z Nas wytrwale dazyla do celu mimo wszelkich przeszkod.
A te Swieta zebyscie spedzily w cieplym rodzinnym gronie. Niestety ja w tym roku tylko z mezem ale tez bedziemy dbac o ciepla atmosfere ;)

Ewunka-dziekuje za twoje "literowki" nie mam polskiej klawiatury i jestem z siebie dumna,ze chociaz w polowie udalo mi sie to po polsku napisac....odpusc sobie,chociaz w Swieta,te zyczenia byly tez do Ciebie.:)

FB_IMG_1458979577280.jpg
Wesołych Świąt.
Spełnienia marzeń

Załączniki

• FB_IMG_1458979577280.jpg
    FB_IMG_1458979577280.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 620
reklama
Dziewczyny lekarz juz kazal mi powoli odstawiac progesteron, mam rozpiske zmniejszajaca dawki na 10 dni i koniec. Zostanie mi 18 tabletek, czy moge brac na wlasna reke tylko na noc??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry