reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Wow ale newsy,cudnie...

Westi ja tez nie jestem najwiekszym optsymista...moze to sie wiaze z moja praca,nie wiem....ale zaczelam snuc dzisiaj teorie spiskowe ,ze nasza dawczyni jest juz na pewno z tych starszych i jeszcze nigdy nie byla stymulowana:( tak sie nakrecilam ,ze do nich napisalam.... i co?

ma 26 lat i to juz jej ktoras stymulacja ,produkuje 10-15 pieknych jajec (tak bylo poprzednio)

i oplacalo sie smutac? puknelam sie w sciane i kosze trawe ;););)

reklama
Wow ale newsy,cudnie...

Westi ja tez nie jestem najwiekszym optsymista...moze to sie wiaze z moja praca,nie wiem....ale zaczelam snuc dzisiaj teorie spiskowe ,ze nasza dawczyni jest juz na pewno z tych starszych i jeszcze nigdy nie byla stymulowana:( tak sie nakrecilam ,ze do nich napisalam.... i co?

ma 26 lat i to juz jej ktoras stymulacja ,produkuje 10-15 pieknych jajec (tak bylo poprzednio)

i oplacalo sie smutac? puknelam sie w sciane i kosze trawe ;););)
Ale wiesz głowa pesymisty zawsze pracuje. Tak jest.
Wow to nie zła sztuka ;) się Wam trafiła :D

dziewczyny ja chyba zarządzę dzisiaj dzień bezstanikowy w pracy, tak mnie moje bimbałki bolą, pulsują aż , sutek tak dziwnie czuję, dziwne to

będę musiała jakoś dać radę, dzis wieczorem startuję z lutinusem, od jutra 3x2 więc będe juz zaklejona na amen , więc dziś przed zaklejeniem się...:biggrin2::rofl2:
męczące niestety dla mnie, M wstaje po 4 i pracuje po 12 godzin, czasem dłużej, dlatego wieczorem jest padnięty i już czasem szkoda mi go budzić;)

no to musisz przed lutinusem , bo później trudno się przedostać...

Będzie co będzie, a mam przeczucie, że nic nie będzie.
I chyba mnie jakaś jelitowka bierze. Może stąd ten badziewiasty nastrój ?

mi też się wydawało że to jelitówka...

dziewczyny ja chyba zarządzę dzisiaj dzień bezstanikowy w pracy, tak mnie moje bimbałki bolą, pulsują aż , sutek tak dziwnie czuję, dziwne to
no to musisz przed lutinusem , bo później trudno się przedostać...

mi też się wydawało że to jelitówka...
no własnie dlatego napisałam, że dziś przed zaklejeniem się .... ;););)

reklama
Do góry