Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wydaje mi się, że powinien być w odpowiednich granicach. Więc prosze sie nie zamartwiaćDzięki Ew :*
Estriadolu nie robie. Tylko prg. I się boję, że mi ni spadł po Końskich dawkach. Dość szybko @ przyszła i mało czasu... :/
Kobietko myśl pozytywnie, nie zakładaj od samego początku, że bedzie źle. Sama się nakręcasz, wiem bo sama tak robiłam przez całą stymulację. I byłam pewna, że crio będę miała . I co? Zobacz operacji nie mam, prg w normie i teraz liczę, że strusiątka ze mną zostanąMój tylko pranie wynosi i odkurza. Sama w sumie ogarniam wszystko, bo i tak wiem co będzie.
ŚwiatłowodemWesti z chęcią przyjmęPocztą polską czy kurierem wyślesz w razie WU?
![]()
O takMarzen Ewelin ma rację. Zresztą Ewelin to w ogóle ewenementzaskoczenie za zaskoczeniem. I za 10 dni będzie suprise tez.
![]()

No ale zaczął się śmiać po tym stwierdzeniu A no to okŚwiatłowodemszybciej i małe straty będą
![]()