Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe po tych przejściach naszych, tylko szukamy podświadomie jakiegoś dowodu, że coś jest nie tak. Bo po tym wszystkim, tak latwo nie przyszedłby happy endKAte, no brzęczę o tej wadze, bo wiesz... wymyslama powaznie,to lekko zeschizowana chodzę, że ten brzuch tylo wieczorami wzdety, rano płaski, a waga w miejscu stoi. oszaleję do wizyty!
i jeszcze mam wrazenie, ze biust mniej jedrny niz ostatnio. wiem, wiemm, wymyslam![]()
czyż nie? Np. opadły cycki, to opadł prg - czytaj z ciążą coś nie tak!
tylko gad się wściekał, albo podobał mu się masarz plecków i kopniaki były z radości
brzuch był widoczny dopiero w lipcu/sierpniu a termin miałam na listopad
i róśł wtedy z dnia na dzien.Mam jeszcze pytanie czy czulyscie coś dzień po transferze? Ja mam takie delikatne bóle po lewej stronie jak na okres na dole brzucha( dretwienie + ból kręgosłupa) . Nie wiem czy to kwestia grzebania tam czy już zaczynam coś czuć. Prócz tego wychodzi mi czwarta ósemka i wariuje bo bez leków ciężko i jestem na twarzy cała opuchnieta. Nie mogła wybrać lepszego czasu po pół roku spokoju. A i przeszło mi to mega wzdeciepo 4 dniach
boli nadal przy dotykaniu ale mogę już chodzić!
U mnie sami myliDziewczyny może głupie pytanie ale czy Wy się podmywalyscie zaraz przed samym transferem Jakimś specyfikiem czy nie, bo różne rzeczy człowiek czyta i glupieje..
Wpisz kieleckie piecioraczki i wyskoczy Ci dużo nie znalazłam jeszcze ich drogi jak zostały poczęteNie nie słyszałamjak masz artykuł po podaj linka
![]()
koleżanka mi tylko napisała ze jak tu nie uda się z bliźniakami to w Kielcach mogę 5 szt jak chce bo mają doświadczenie 
Coś znalazłam ale jakis stary artykuł i tam nie było nic wspomniane o klinice, ale może coś przeocyłamWpisz kieleckie piecioraczki i wyskoczy Ci dużo nie znalazłam jeszcze ich drogi jak zostały poczętekoleżanka mi tylko napisała ze jak tu nie uda się z bliźniakami to w Kielcach mogę 5 szt jak chce bo mają doświadczenie
![]()