Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe po tych przejściach naszych, tylko szukamy podświadomie jakiegoś dowodu, że coś jest nie tak. Bo po tym wszystkim, tak latwo nie przyszedłby happy endKAte, no brzęczę o tej wadze, bo wiesz... wymyslama powaznie,to lekko zeschizowana chodzę, że ten brzuch tylo wieczorami wzdety, rano płaski, a waga w miejscu stoi. oszaleję do wizyty!
i jeszcze mam wrazenie, ze biust mniej jedrny niz ostatnio. wiem, wiemm, wymyslam![]()
czyż nie? Np. opadły cycki, to opadł prg - czytaj z ciążą coś nie tak!
tylko gad się wściekał, albo podobał mu się masarz plecków i kopniaki były z radości
brzuch był widoczny dopiero w lipcu/sierpniu a termin miałam na listopad
i róśł wtedy z dnia na dzien.Mam jeszcze pytanie czy czulyscie coś dzień po transferze? Ja mam takie delikatne bóle po lewej stronie jak na okres na dole brzucha( dretwienie + ból kręgosłupa) . Nie wiem czy to kwestia grzebania tam czy już zaczynam coś czuć. Prócz tego wychodzi mi czwarta ósemka i wariuje bo bez leków ciężko i jestem na twarzy cała opuchnieta. Nie mogła wybrać lepszego czasu po pół roku spokoju. A i przeszło mi to mega wzdeciepo 4 dniach
boli nadal przy dotykaniu ale mogę już chodzić!
U mnie sami myliDziewczyny może głupie pytanie ale czy Wy się podmywalyscie zaraz przed samym transferem Jakimś specyfikiem czy nie, bo różne rzeczy człowiek czyta i glupieje..
Wpisz kieleckie piecioraczki i wyskoczy Ci dużo nie znalazłam jeszcze ich drogi jak zostały poczęteNie nie słyszałamjak masz artykuł po podaj linka
![]()
koleżanka mi tylko napisała ze jak tu nie uda się z bliźniakami to w Kielcach mogę 5 szt jak chce bo mają doświadczenie 
Coś znalazłam ale jakis stary artykuł i tam nie było nic wspomniane o klinice, ale może coś przeocyłamWpisz kieleckie piecioraczki i wyskoczy Ci dużo nie znalazłam jeszcze ich drogi jak zostały poczętekoleżanka mi tylko napisała ze jak tu nie uda się z bliźniakami to w Kielcach mogę 5 szt jak chce bo mają doświadczenie
![]()